Arıza Dizisi 17. Bölüm Full İzle! 10 Ocak 2021 Arıza Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonda Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Arıza dizisi büyük beğeni topluyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana izleyenlerin takdirinin toplamayı başaran yapım aksiyon dolu sahneleri ile ilgi çekiyor. Arıza dizisi her hafta pazar akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Arıza Tamamı Tek Parça 10 Ocak 2021 STAR TV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Başrollerini Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın paylaştığı Arıza dizisinde sırada bir taksici olan Ali Rıza’nın kız kardeşinin intikamını almak için suç dünyasına girişi ve mücadeleleri anlatılıyor. Dizinin yeni bölümleri her hafta merakla bekleniyor.

Arıza Dizisi 16. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Arıza geçen hafta 16. bölümü ile ekrana geldi. Yayınlanan son bölümünde Halide’nin ailesinin ölümü ile ilgili önemli bilgilere ulaşması ortalığı karıştırırken, Ali Rıza’nın intikam planları ise beklemediği bir nedenden dolayı suya düşer. Dizi heyecan dolu son bölümü ile yine büyük beğeni topladı.

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında gösterilen Arıza dizisinin ekrana gelen son bölümünde Burak, babasının yaptığı plan ile hayatını kurtarmasını beklemektedir. Tam babasının planlarının işe yaradığını düşünürken karşısında Ali Rıza’yı bulur. Ali Rıza bu sefer Burak’ı öldürmek konusunda çok kararlıdır ve önünde hiçbir engel kalmamıştır. Bu sırada Murat ise kardeşinin hayatını kurtarmak için Haşmet ile yeni bir anlaşma yapmak ister. Murat’ın teklifini kabul eden Haşmet, Ali Rıza’nın Burak’ı öldürmesine engel olur. Ali Rıza’nın intikam planı bir defa daha suya düşer. Bu sırada ailelerinin ölümünü araştırmaya devam eden Haşmet ve Halide yeni bilgilere ulaşır. Öğrendikleri karşısında çok sarsılan baba kız büyük bir acı yaşar. Haşmet öğrendiklerinden sonra yeni bir plan yapar ve artık hedefte Fuat vardır.

Arıza Dizisi 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Show TV ekranlarının başarılı yapımı Arıza’nın ekrana gelen son bölümünün ardından Haşmet’in yeni planı merak konusu oldu. Haşmet ve Fuat arasında yeni bir savaşın başlayacağı 17. bölüm merakla bekleniyor. Dizinin yeni bölümü yarın akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.