Menajerimi Ara 20. Bölüm Full İzle Star TV! 10 Ocak 2021 Menajerimi Ara Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Menajerimi Ara her hafta yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana büyük beğeni toplayan dizi sosyal medyada da en çok konuşulan yapımlar arasında yer alıyor.

Menajerimi Ara Tamamı Tek Parça 10 Ocak 2021 STAR TV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Yapım her hafta pazar günleri merakla beklenen yeni bölümleri ile saat 20.00’da Star TV ekranlarında seyircisi ile buluşuyor.

Menajerimi Ara Dizisi 19. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının başarılı yapımı Menajerimi Ara geçen hafta 19. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen dizinin yayınlanan son bölümünde Dicle ve Barış arasındaki ilişki başka bir seviyeye geçerken, Kıraç ise artık hataları ile yüzleşmeye karar verir. Dizinin son bölümü izleyenleri heyecana boğdu.

Menajerimi Ara dizisinin ekrana gelen son bölümünde Barış ve Dicle arasında yaşanan romantik an ikisi içinde yeni bir başlangıç gibi görünmektedir. Barış ve Dicle artık yeni bir başlangıç yaptıklarını düşünseler de hiçbir şey göründüğü kadar kolay değildir. Onları farklı sürprizler beklerken, Yılbaşı akşamı duydukları Kıraç’ı çok sinirlendirir. Bu sırada Serkan ise Ego Ajans’ta yeni değişiklikler yapmaya başlar.

Kıraç ve Feris, eskiden gelen bir oyuncu ve yönetmen küslüğünü halletmeye çalışırlar ancak iş düşündükleri kolay çözülmez. Bu sırada devreye giren Dicle’nin hamleleri ile ise işler daha da kötüye gider. Dicle’nin yaptıkları Ego Ajans’a pahalıya patlar. Emir tüm hayatını değiştirecek bir teklif alır ve ne yapacağını bilemez. Bu sırada Serkan ve Kıraç geçmişle yüzleşmeye başlar. Kıraç hatalarını kabul etmek için toplantıda yaşanalar anlatır ve konuşmasında Dicle’nin kızı olduğunu söyler. Bu yeni bilgi herkesi şok eder.

Menajerimi Ara Dizisi 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Menajerimi Ara dizisinin ekrana gelen son bölümünde final sahnesi büyük ilgi toplamıştı. Kıraç’ın Dicle’nin kızı olduğunu söylemesinin ardından olayların nasıl gelişeceği ise merak konusu oldu. Barış ve Dicle hikayesinin de merak edildiği dizinin yeni bölümü yarın akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.