Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Tamamı Tek Parça 11 Ocak 2021 Pazartesi Star Tv Canlı izle!

Show TV ekranlarında hafta içi her gün saat 15.15’te canlı yayınla izleyici ile buluşan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, yine derdi olanların imdadına yetişmeyi sürdürüyor. Türkiye’nin en yeni reality programlarından olan program güzel sunucu Didem Arslan Yılmaz’ın sunumu ile gerçekleri ortaya çıkarmaya devam ediyor.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Tamamı Tek Parça 11 Ocak 2021 Pazartesi Star Tv Canlı izle! >>>>> TIKLAYINIZ

Show TV ekranlarında hafta içi her gün saat 15.15’te canlı yayınla izleyici ile buluşan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, yine derdi olanların imdadına yetişmeyi sürdürüyor. Türkiye’nin en yeni reality programlarından olan program güzel sunucu Didem Arslan Yılmaz’ın sunumu ile gerçekleri ortaya çıkarmaya devam ediyor. Kayıpları sevdikleri ile buluşturan ve dargınları barıştıran programın yeni bölümünü izlemek için haberimizde yer alan linki kullanabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 8 Ocak 2021 Cuma Günü Programda Neler Oldu?

Geride bıraktığımız haftanın iş gününde yine gündemi ısıtan konular ile ekranlara gelen programda, yaşanan kavuşma anı izleyicileri duygulandırdı. Eşi okul müdürü ile kaçan Bilal Keleş’in Didem Arslan Yılmaz’dan çocuklarını görmek için yardım istemesi sonrasında harekete geçen Didem Arslan Yılmaz, Bilal Bey’i tam 8 ay sonra çocukları ile kavuşturdu. Kavuşma anı canlı yayına damgasını vurdu. Programın muhabirlerinin ikna etmeyi başardığı Melisay ise stüdyoya katılırken, stüdyoda adımını atar atmaz annesi ile tartışmaya başlayarak Şengül Yaman ve oğlunun sorularını yanıtsız bırakmayı tercih etti. Kendisini dolandırdığını iddia eden Şengül Hanım, Melisay’ın omzunda bir dövmesi bulunduğunu ifade etmesi ardından Melisay omzundaki dövmeyi açmak zorunda kaldı. Canlı yayında herkesin şok geçirdiği anlar Türkiye gündemine de düşerken, artan dolandırıcı gelin vakaları herkesi korkuttu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.