Yasak Elma Dizisi 93. Bölüm Full İzle FOX TV! 11 Ocak 2021 Yasak Elma 93. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma üçüncü sezonu ile izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana büyük beğeni toplayan dizi her hafta sosyal medyada gündem oluyor. Her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitleyen Yasak Elma dizisinin yeni bölümleri de merakla bekleniyor. Yapım her hafta pazartesi günleri saat 20.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanıyor.

Yasak Elma dizisinde üç kadının para ve aşk için verdikleri mücadele anlatılıyor. Yapımın yeni sezonunda Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Berk Oktay ve Erdal Özyağcılar gibi başarılı isimler yer alıyor.

Yasak Elma Dizisi 92. Bölümde Neler Yaşandı?

FOX TV ekranlarının reyting rekortmeni yapımı Yasak Elma geçen hafta 92. bölümü ile ekrana geldi. Yayınlanan son bölümü ile yine heyecanı zirveye taşıyan dizide beklenmedik gelişmeler yaşandı. Yasak Elma dizisi son bölümü ile yine büyük beğeni topladı.

Yasak Elma dizisinin ekrana gelen son bölümünde Yıldız ve Çağatay ilişkisi beklenmedik bir dönüm noktasına gelir. Aralarında yaşanan tüm gerilimlerden sonra Yıldız ve Çağatay ani bir karar ile evlenir. İkilinin evliliği herkes için şok etkisi yaratır. Bu sırada Yıldız ve Ender’i ise yeni bir sürpriz beklemektedir. Şahika beklenmedik bir hamle yaparak Zehra’ya babasının ölümü ile ilgili bazı gerçekleri anlatır. Gerçekleri öğrenen Zehra ise Yıldız ve Ender’in hayatını mahvedecek bir karar verir. Yıldız, Ender ve Şahika’yı artık yeni bir mücadele beklemektedir. Yıldız ile daha yeni evlenmiş olan Çağatay ise yaşananlar karşısında şok olur.

Yasak Elma Dizisi 93. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yasak Elma dizisinin ekrana gelen son bölümü izleyenlerde büyük heyecan yarattı. Sevilen dizisinin yayınlanan son bölümünde Yıldız, Ender ve Şahika’nın hapse düşmesi ile işlerin nasıl ilerleyeceği merak konusu oldu. Entrika dolu senaryosu ve eğlenceli anlatımı ile beğeni toplayan dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Yasak Elma dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.