Çukur 4.Sezon 19. Bölüm Full İzle Show TV! 11 Ocak 2021 Çukur 4.Sezon 19. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranlarının fenomen yapımı Çukur yeni sezonda da başarılı şekilde yayın hayatına devam ediyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile izlenen Çukur dizisi her hafta sosyal medyada gündem oluyor.

Heyecan dolu bölümleri ve aksiyonlu sahneleri ile büyük beğeni toplayan Çukur dizisi sosyal medyada en çok konuşulan yapımlar arasında yer alıyor. Yapım her hafta pazartesi günleri saat 20.00’da Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Aras Bulut İynemli’nin Yamaç karakteri ile başrol oynadığı yapımda yaşanacaklar merakla bekleniyor.

Çukur Dizisi 4. Sezon 18. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının reyting rekortmeni yapımı Çukur geçen hafta 110. bölümü ile ekrana geldi. 4. sezonun 18. bölümü ile izleyicisi ile buluşan dizide Erdenetler ve Çukur arasındaki savaş git gide büyümeye başlar. Koçovalı ailesi ve Cengiz arasındaki mücadelenin zirveye ulaştığı son bölümde yine heyecan dolu sahneler yaşandı. Çukur dizisi geçen hafta da ilgi ile izlendi.

Çukur dizisinin yayınlanan son bölümünde Yamaç, Erdenetler için hazırladığı intikam planını devreye sokar. Yamaç’tan gelen hamle ile Cengiz zor bir kararın eşiğine gelir. Cengiz’e yaptıkları hamle ile büyük kayıp yaşatan Koçovalı ailesi ise mahalleye döndüklerinde korkunç bir felaket ile karşı karşıya kalır. Koçovalı ailesi ve Çukurlular yine yaralarını hep birlikte sarmaya çalışır. Yaşananların ardından Cengiz’in yanındaki herkes korkmuş ve yavaş yavaş kaçmaya başlamıştır. İttifaklarını kaybeden Cengiz ise Koçovalı ailesinden kaçmaya çalışır. Ancak Yamaç’ın bu olanları Cengiz’in yanına bırakmaya hiç niyeti yoktur. Koçovalı ailesi kısa süre içinde Cengiz’i bulur. İyice tırmanan savaşın nasıl biteceği ise merak konusu oldu.

Çukur Dizisi 4. Sezon 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur ekrana gelen son bölümü ile heyecanı zirveye taşıdı. Koçovalı ailesi ve Erdenetler arasındaki savaşın çok daha tehlikeli bir hal almaya başladığı dizide yaşanacaklar merak konusu oldu. Çukur dizisi heyecan dolu yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.