Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Tamamı Tek Parça 12 Ocak 2021 Salı Show Tv Canlı izle!

Didem Arslan Yılmaz’ı sunumu ile kayıpların bulunduğu, dargınların barıştığı ve gerçekler önündeki sis perdelerinin aralandığı programın 12 Ocak 2021 Salı günü bölümünü haberimizden izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Tamamı Tek Parça 12 Ocak 2021 Salı Show Tv Canlı izle TIKLAYINIZ

Show TV ekranlarında hafta içi her gün 15.15’te izleyici ile buluşan Didem Arslan Yılmaz’a Vazgeçme, işlediği konular ile kısa sürede beğenildi. Türkiye’nin en yeni reality programı olan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, gerçek hayattan işlenen hikayeler ile yakından takip ediliyor. Didem Arslan Yılmaz’ı sunumu ile  kayıpların bulunduğu, dargınların barıştığı ve gerçekler önündeki sis perdelerinin aralandığı programın 12 Ocak 2021 Salı günü bölümünü haberimizden izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 11 Ocak 2021 Salı Günü Neler Oldu, Stüdyoda Neler Yaşandı?

Tüm Türkiye’nin konuştuğu sahte gelin davasında ilerleyiş sürerken, stüdyoda gergin anlar yaşandı. Sahte gelin Melisay’ı evlilik çetesine sokmakla suçlanan eski kayınpederi canlı yayınla telefonla bağlanarak Melisay’ın annesi ile yüzleşiyor. Melisay’ın eski kayınpederi yılanın başı olarak Melisay’ın annesini suçlarken, Didem Arslan Yılmaz öfkesini gizleyemedi ve  “ya herro ya merro” diyerek yılanın başını açıklayacağını ifade etti. Stüdyoda devam eden konuda ise Melisay sinir krizi geçirdi. Annesini istemediğini söyleyen Melisay kendini kaybetti. Olanlardan sonra Didem Arslan Yılmaz anneyi stüdyodan dışarıya çıkarttı ve Melisay’ı sakinleştirmeye çalıştı. Melisay’ı sakinleştirmeyi başaran Didem Arslan Yılmaz, Melisay’a anneannesinin söylediklerini dinleyip dinlemek istemediğini sordu. Melisa ise anneannesini izlemeyi kabul etti ve ekranlara anneannenin röportajı geldi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.