Zuhal Topal'la Sofrada 518. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 13 Ocak 2021 Günün Puan Durumu Ne Oldu?

FOX TV'nin sevilen yemek programı Zuhal Topal'la Sofrada izlemek isteyen kullanıcılar aram motorlarından "Zuhal Topal'la Sofrada 13 Ocak izle, Zuhal Topal'la Sofrada son bölüm izle" aramalarını yaparak "Zuhal Topal'la Sofrada 13 Ocak izle, Zuhal Topal'la Sofrada son bölüm izle" sonuçlarını elde etmek istiyor. Haberimiz üzerinden "Zuhal Topal'la Sofrada 13 Ocak izle, Zuhal Topal'la Sofrada son bölüm izle" sorgusunun sonucuna ulaşabilirsiniz.

Zuhal Topal'la Sofrada Tamamı Tek Parça 13 Ocak 2021 FOX TV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonda da ilgi ile takip edilen Zuhal Topal’la Sofrada gündüz kuşağının en çok izlenen programı olmaya devam ediyor. Üçüncü sezonu ile izleyici karşısına çıkan yemek yarışmasında her hafta heyecan ve rekabet dolu anlar yaşanıyor. Zuhal Topal’la Sofrada programı hafta içi hergün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanıyor.

Her hafta 5 gelin ve kaynananın kıyasıya rekabet ettiği yarışmada gelinler mutfaktaki hünerlerini sergilerken kaynanalar ise puanlama yapıyor. Haftanın en yüksek puanını alan gelin 15 bin liralık ödülün sahibi oluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 12 Ocak Yarışmacısı Kimdi, Kaç Puan Aldı?

FOX TV ekranlarının en çok izlenen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada yeni haftanın ikinci bölümü ile dün ekrana geldi. Kıyasıya rekabetin yaşandığı 11 15 ocak haftasının ikinci yarışmacısının performansını sergilediği 12 ocak bölümü ilgi ile izlendi. Programın bu hafta ikinci yarışmacısının kim olduğu ve kaç puan aldığı merak edildi.

Zuhal Topal’la Sofrada programı dün haftanın ikinci yarışmacısının evine konuk oldu. 12 ocak günü Pelin Akın ve kaynanası Sadiye Akın performanslarını gösterdiler. İkinci gün yarışmacısı Pelin Akın kalabalık ve iddialı menüsü ile dikkat çekti. İddialı yarışmacı Zuhal Topal ve kaynanalardan toplam 34 puan almayı başardı. Haftanın ikinci yarışmacısı Pelin Akın aldığı 34 puan ile ilk gün yarışmacısı Elif Akgöz’ü geride bırakmayı başardı. Haftanın ilk günü yarışan Elif Akgöz 27 puan almıştı. Pelin Akın’ın 34 puan ile bu haftanın birincisi olup olamayacağı ise merak ediliyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 13 Ocak Yarışmacısı Kim, Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında haftanın ilk iki günü geride kaldı. Programın sıkı takipçileri üçüncü günde yarışacak gelinin kim olacağını ve puanlarını merak ediyor. Zuhal Topal’la Sofrada programı 13 ocak yarışmacıları Asiye Yenigelenler ve kaynanası Maulla Yenigelenler olacak. Asiye Yenigelenler’in kaç puan aldığı ise henüz belli değil. Zuhal Topal’la Sofrada programı yeni bölümü ile bugün 16.00’da ekrana gelecek. Sonrasında güncel puan durumunu haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.