Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Tamamı Tek Parça 14 Ocak 2021 Perşembe Show Tv Canlı izle!

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, hafta içi her gün Show TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Didem Arslan Yılmaz’ın sunumu ile gerçek hayattan hikayelerin paylaşıldığı programda, olayların arkasındaki sis perdeleri aralanıyor.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Tamamı Tek Parça 14 Ocak 2021 Perşembe Show Tv Canlı izle! >>>>> TIKLAYINIZ

Türkiye’nin en yeni reality programı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, hafta içi her gün Show TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Didem Arslan Yılmaz’ın sunumu ile gerçek hayattan hikayelerin paylaşıldığı programda, olayların arkasındaki sis perdeleri aralanıyor. Küslerin barıştığı ve kayıpların ailelerine kavuştuğu programın bugün yayınlanacak yeni bölümünü haberimizden izleyebilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 13 Ocak’ta Neler Oldu, Stüdyoda Ne Yaşandı?

Sevilen sunucu Didem Arslan Yılmaz’ın sunumu ile programın dün yayınlanan bölümü, yine çok ses getirdi. Saatler 15.15’i gösterdiğinde start veren programın dünkü bölümü yine çığ gibi büyüyen sahte gelin mağdurlarını işledi. Programda ekranlara “Sahte Gelin Mağdurlarını” gösteren Türkiye haritası yansıtılırken, 15 farklı ilde evlilik çetesinin tam 23 kişiden 825 bin lira dolandırdığı ortaya çıktı! Ekrana çıkmaktan korkan mağdurların da bulunduğu ifade edilirken, sahte gelin çetesinin üzerine kararlı yürüyüş yine sürdü.

Mağdurlar oğullarını evlendirmek için kandırıldıklarını ve gelin almak istediklerini ifade ederken, örgütle ilgili çarpıcı analizler stüdyoda paylaşıldı. Örgütün korkutma yolunu da kullandığı belirtilirken, ağlarına takılan her insana göre taktik değiştirebildikleri eklendi. Stüdyoya gelen sahte gelin Melisay ise yeni bilgiler verirken, Didem Arslan Yılmaz ile birlikte Melisay’ın annesi ve anneannesi, Melisay’ı çeteden kurtarmak için dil dökmeyi sürdürdü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.