Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 15 Ocak 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 620. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu...

Kanal D’nin vazgeçilmez yarışma programı Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta'nın yeni bölümlerini izlemek isteyenler Google arama motorundan "Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 15 Ocak izle, Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta son bölüm izle" sorgusunu aratıyor. Haberimizde "Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 15 Ocak izle" sorgusunu cevap bulabilir "Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 15 Ocak izle" hakkında özel olarak hazırladığımız haberimizde geniş bili alabilirsiniz.

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta Tamamı Tek Parça 15 Ocak 2021 Kanal D Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Üçüncü sezonu ile izleyenlerin karşısına çıkmaya devam eden Gelinim Mutfakta programında her hafta 4 gelin ve kaynana kıyasıya mücadele ediyor. Yeni sunucusu Seda Sayan ile eğlence dolu anların yaşandığı programda bu hafta 5 altın bileziği kazanacak isim merak ediliyor.

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 14 Ocak Günün Birincisi Kim Oldu, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Kanal D ekranlarının en çok izlenen yemek yarışması Gelinim Mutfakta yeni sunucusu Seda Sayan ile eğlence dolu bölümleri ekrana taşımaya devam ediyor. 11 15 Ocak haftasının sonuna gelinen programda bu hafta 5 altın bileziğin sahibi olacak gelin merak ediliyor. Programın finalden bir önceki günü olan 14 Ocakta günün birincisi olan isim ise merak edildi.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programında bu hafta Zeynep, Aysun, Gizem ve haftanın yeni yarışmacısı Memduha kıyasıya rekabet ediyor. Zeynep ve Gizem haftanın en iddialı yarışmacıları olarak yüksek puanlar ile dikkat çekerken, yeni yarışmacı Memduha ise beklenen performansı gösteremiyor. Programın dün ekrana gelen bölümünde evlenirken kına gecesi yapılmayan Memduha’ya Seda Sayan ve kaynanalar bir sürpriz hazırladı.

Kına gecesi eğlencesinin yapıldığı programda aynı zamanda kıyasıya bir rekabet yaşandı. Eğlence dolu programın sonunda ise Seda Sayan 14 Ocak puan durumunu ve günün kazananını açıkladı. Programın dün ekrana gelen bölümünde 22 puan alarak diğer yarışmacılara ciddi fark atan Zeynep, çeyrek altının sahibi oldu. Zeynep günün birincisi olurken, Aysun 19 ve Gizem ise 14 puan aldı. Memduha ise 10 puan alarak yine son sırada günü kapattı.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 15 Ocak Haftanın Birincisi Belli Oldu Mu?

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta yarışmasında bugün ekrana gelecek bölüm ile haftanın finali gerçekleşecek. 15 Ocak finalinde son kez mücadele edecek gelinlerin aldıkları yeni puanlarla beraber haftanın birincisi belli olacak. Haftanın birincisinin 5 altın bileziği alacağı 15 Ocak programın elenecek yarışmacının kim olacağı da merakla bekleniyor. Program bugün saat 13.15’te Kanal D’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.