Arka Sokaklar Dizisi 573. Bölüm Full İzle! 15 Ocak 2021 Arka Sokaklar Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D’nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar’ın yeni bölümlerini izlemek isteyenler çeşitli arama motorlarından "Arka Sokaklar 15 Ocak izle, Arka Sokaklar son bölüm izle” sorgusunu aratarak "Arka Sokaklar 15 Ocak izle, Arka Sokaklar son bölüm izle” sorularına cevap arıyor. Haberimiz üzerinden "Arka Sokaklar 15 Ocak izle, Arka Sokaklar son bölüm izle” sorgusuna cevap bulabilir, dizi hakkında daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Arka Sokaklar Tek Parça 15 Ocak 2021 Kanal D  Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Kanal D ekranlarında 15 sezondur yayın hayatına devam eden Arka Sokaklar dizisi heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Her bölümü ile büyük beğeni toplayan dizi izleyenlerin takdirini kazanıyor. Yeni bölümleri merakla beklenen Arka Sokaklar her hafta cuma akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Arka Sokaklar dizisinde İstanbul’da görevli özel bir ekibin mücadeleleri anlatılıyor. Başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh gibi isimlerin paylaştığı dizi ilgi ile izleniyor.

Arka Sokaklar Dizisi 572. Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarının başarılı yapımı Arka Sokaklar geçen hafta 572. bölümü ile ekrana geldi. Heyecanın yine zirveye yükseldiği 572. bölümde aksiyon dolu sahneler ekrana geldi. Mesut’un yeni delilikler peşine düştüğü 572. bölüm ilgi ile izlendi.

Arka Sokaklar dizisinin ekrana gelen son bölümünde Selin, aldığı darbe ile çok fazla kan kaybeder. Ekip Selin’i hemen hastaneye götürür, ameliyat başlar. Aldığı darbe derin olan Selin’in durumu çok ağırdır. Bu sırada çok sinirli olan Mesut, tüm hıncını İrfan’dan alır. Ekibin Selin’i bıçaklayanın Bekir olduğunu öğrenmesi ile Mesut deliye döner ve yerinde duramaz. Mesut Selin’i bıçaklayan Bekir’i bulmak ve cezasını vermek için harekete geçer. Bu sırada Zafer kızını kaçırıp saklanır, Hakan davaya bakmak istese de Engin araştırması için bu davayı Bahar’a verir. Hakan Bahar’ı takip eder ve Zafer’in yerini öğrenir. Polis baskını ile karşısında Bahar ve Hakan’ı gören Zafer ise daha tehlikeli birine dönüşür. Hakan ise intikam almak istemektedir. İntikam için ise seçtiği kişi Bahar olur. Bahar fark etmeden büyük bir tehlikenin içine girer.

Arka Sokaklar Dizisi 573. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Arka Sokaklar dizisinin ekrana gelen son bölümünün ardından yaşanan onca olaydan sonra Mesut ve Selin’in arasının nasıl olacağı merak edildi. Bahar ve bebeğinin ise hayatının tehlikede olduğu yeni bölümde yaşanacak macera dolu olaylar merak ediliyor. Arka Sokaklar dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.