Doya Doya Moda 18 Ocak 2021 Full İzle! Doya Doya Moda 134. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

Ekranların soluksuz izlenen Doya Doya Moda programının yeni bölümlerini izlemek isteyenler Google gibi arama motorları üzerinden “Doya Doya Moda 18 Ocak izle, Doya Doya Moda tek parça izle” sorgularını aratıyor. Haberler Ankara olarak “Doya Doya Moda 18 Ocak izle, Doya Doya Moda tek parça izle” sorgusuna özel bir haber hazırladık. Haberimizde “Doya Doya Moda 18 Ocak izle, Doya Doya Moda tek parça izle” sorgusu hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Doya Doya Moda Tamamı Tek Parça 18 Ocak 2021 TV8 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

TV8 ekranlarının sevilen büyük beden yarışma programı Doya Doya Moda, zorlu bir haftayı geride bırakarak yeni bir haftaya merhaba dedi. Elenen isimlerle birlikte haftanın birincilerinin belirlendiği programın ardından yeni haftaya yeni bir başlangıç yapmaya hazırlanan program, saatler 12.45’i gösterdiğinde ekranlarda yerini alıyor. Doya Doya Moda 18 Ocak 2021 tarihli bölümünü haberimizden izleyebilirsiniz.

Doya Doya Moda Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Doya Doya Moda’da finale girerken Ceren ile arasında 1 puan fark olan Birben, atağa kalkarak haftayı birinci kapattı. Birben bu hafta altın kolyenin sahibi olurken, erkeklerden haftanın birincisi Emre oldu. Erkeklerden Emre’nin birincilik ödülü ise saat olarak seçildi.

Doya Doya Moda’da Kim Elendi?

Doya Doya Moda’ya önceki bölüm veda eden iki isim oldu. Sevilen yarışmaya erkeklerden veda eden isim Furkan olurken, kızlardan potaya kalan Özde, Ayşegül ve Serap’tan elenen isim Serap oldu.

Doya Doya Kadın Yarışmacıların Aldığı Puanlar Nedir?

Rabia 40 puan

Birben 38 puan

Ceren 34 puan

Özde 28 puan

Bahar 26 puan

Ayşegül 21 puan

Serap 20 puan

Doya Doya Erkek Yarışmacıların Aldığı Puanlar Nedir?

Emre 38 puan

Ufuk 36 puan

Batıcan 31 puan

Erhan 31 puan

Mehmet 28 puan

Ahmet 26 puan

Furkan 22 puan

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.