Zuhal Topal'la Sofrada 521. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 18 Ocak 2021 Günün Puan Durumu Ne Oldu?

Yeni sezonda da yayın hayatına başarılı şekilde devam eden Zuhal Topal’la Sofrada programı ilgi ile takip ediliyor. Üçüncü sezonu ile ekrana gelen yemek yarışması büyük beğeni topluyor. Heyecan ve rekabet dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen yarışmada her hafta 5 gelin ve kaynana rekabet ediyor. 18 Ocak 2021 Zuhal Topal’la Sofrada günün puan durumu ne?

Zuhal Topal'la Sofrada 520. Bölüm Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini gösterdiği programda kaynanalar ise Zuhal Topal’la beraber puanlama yapıyor. Zuhal Topal’la Sofrada programı hafta içi hergün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında seyircisi ile buluşmaya devam ediyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 11 15 Ocak Birincisi Kim Oldu?

FOX TV ekranlarının sevilen yarışması Zuhal Topal’la Sofrada bugün yeni haftaya başlıyor. Yarışmasının sıkı takipçileri ile yarışmada geçen hafta büyük ödülün sahibi olan gelini merak etti. Heyecan dolu bir haftanın geride kaldığı Zuhal Topal’la Sofrada programında geçen hafta 15 bin liralık ödülü Helin hanım kazandı.

Zuhal Topal’la Sofrada programında geçen hafta yine birbirinden iddialı isimler performanslarını sergiledi. Heyecan dolu haftada 34 puan alan Helin hanım birinci oldu. Helin hanım Zuhal Topal ve kaynanalardan aldığı puanlarla büyük ödülün sahibi olurken 26 puan alan Elif hanım ikinci ve 24 puan alan Esra hanım da üçüncü oldu. Zuhal Topal’la Sofrada programında geçen hafta 14 puan ile Asiye hanım 4. olurken, 12 puan alan Melek hanım ise son sırada yer aldı. Programın heyecan dolu geçecek yeni haftası merak ediliyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 18 22 Ocak Yarışmacıları Belli Mi, İlk Gün Yarışmacısı Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada programının rekabet dolu bir haftası daha geride kaldı. Program bugün yeni haftanın ilk yayını ile ekrana gelecek. Programın takipçileri ise bu hafta yarışacak isimleri ve ilk gün yarışan gelinin aldığı puanları merak ediyor. Yeni haftanın yarışmacıları ise henüz açıklanmadı. Zuhal Topal’la Sofrada bugün saat 16.00’da FOX TV’de ekrana gelecek. Sonrasında yeni yarışmacıları ve güncel puan durumunu haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.