Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 18 Ocak 2021 Günü Kim Birinci oldu 621. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı Puan Durumu

Kanal D ekranlarında üçüncü sezonu ile ekrana gelen Gelinim Mutfakta programı ilgi ile takip ediliyor. 18 Ocak 2021 kim birinci oldu? Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta puan durumu nasıl?

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Her hafta 4 gelin ve kaynananın takım olarak mücadele ettiği yarışmada günün birincisi çeyrek altın, haftanın birincisi ise 5 altın bileziğin sahibi oluyor. Program hafta içi hergün saat 13.15’te ekrana geliyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 15 Ocak Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Seda Sayan’ın renkli sunumu ile ekranlara canlılık getiren Gelinim Mutfakta yarışmasında heyecan ve eğlence dolu bir hafta daha geride kaldı. Programın sıkı takipçileri ise geçen hafta birinci olan ismin kim olduğunu ve elenen yarışmacıyı merak ediyor. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programında 15 ocak günü yemek tadımlarının tamamlanmasının adından haftanın kazanan ismi açıkladı.

Kanal D ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programında geçen hafta eğlence ve rekabet dolu anlar yaşandı. Haftanın finalinde ise genel değerlendirme yapıldı ve yarışmacıların toplam puanları açıklandı. Yarışmaya yeni katılan gelin Memduha hafta boyunca en düşük performans gösteren gelin oldu ve yarışmaya veda etti. Memduha 58 puan ile elenen isim olurken, 62 puan alan Zeynep elenme riskinden kurtuldu. Programda bu hafta en yüksek performans gösteren isimler Aysun ve Gizem oldu. Aysun’un 83, Gizem’in ise 88 puan aldığı Gelinim Mutfakta yarışmasında geçen hafta 5 altın bileziğin sahibi Gizem oldu. 10 bin değerindeki altın bilezikleri Gizem kazanırken, elenen yarışmacının yerine gelecek yeni isim ise merak edildi.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 18 Ocak Günün Birincisi Belli Oldu Mu, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta yarışmasında heyecan dolu geçen haftanın ardından yeni haftada neler yaşanacağı merak ediliyor. Programın bugün ekrana gelecek bölümü ile geçen hafta elenen Memduha’nın yerine yarışmaya katılacak gelinin kim olduğu belli olacak. Yeni yarışmacının merakla beklendiği programın ilk gün puan durumu da henüz belli değil. Gelinim Mutfakta programı bugün saat 13.15’te ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.