Uyanış Büyük Selçuklu 17. Bölüm Full İzle TRT1! 18 Ocak 2021 Uyanış Büyük Selçuklu 17. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonun en iddialı yapımları arasında yer alan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi her hafta heyecan dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. 18 Ocak 2021 Uyanış Selçuklu bölümü yayında…

18 Ocak Uyanış Büyük Selçuklu 17. Bölüm Canlı İzle! TIKLAYINIZ.

Tarihi bir yapım olan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin kadrosunda Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Hatice Şendil, Leyla Lydia Tuğutlu ve Sevda Erginci gibi birçok başarılı isim yer alıyor. Senaryosu ile de dikkatleri üzerine çeken dizi her hafta pazartesi günleri saat 20.00’da ekrana geliyor.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 16. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Uyanış Büyük Selçuklu geçen hafta 16. bölümü ile ekrana geldi. Sencer’in öğrendiği gerçekleri ispatlamaya çalıştığı 16. bölümde, Terken ise Elçin’in başına açtığı dertlerden kurtulmanın bir yolunu arar. Uyanış Büyük Selçuklu dizisi geçen hafta ekrana gelen bölümü ile yine büyük beğeni topladı.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yayınlanan son bölümünde Hasan Sabbah yapmaya mecbur olduğu eylemlerden dolayı Nizamülmülk ve Sencer’in şüphelerini çekmiştir. Bu şüphelerin altında iken Sırlar Kitabı’nın Selçukluların eline geçmek üzere olduğunu öğrenince yeniden harekete geçmiş ve kitaba Sencer’den önce ulaşmayı başarmıştır. Ancak bu sırada Sencer onu yakalar. Hasan Sabbah’ın ihanetini öğrenen Sencer’in bunu nasıl kanıtlayacağı ise merak konusu olur. Sencer gördüklerini ispatlamaya çalışırken, Hasan Sabbah ise üzerindeki suçlamalardan sıyrılmanın yolunu arar. Bu sırada Elçin ise hayatı pahasına da olsa Terken’in yaptıklarını Melikşah’a anlatır. Terken baş hatunluk yerinin tehlikede olduğunu fark eder ve buna engel olmak için yeni planlar yapmaya başlar. Terken ve Elçin arasında derinleşen savaşta yeni baş hatunun kim olacağı ise merak edildi.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin geçen hafta ekrana gelen heyecan dolu bölümünün ardından merakla beklenen yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Terken ve Elçin savaşının merak edildiği dizinin yeni bölümünde Sencer de Hasan Sabbah’ın sırlarını ortaya dökmeye çalışacak. Uyanış Büyük Selçuklu dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TRT1’de yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.