Maraşlı Dizisi 2. Bölüm Full İzle! 18 Ocak 2021 Maraşlı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV ekranlarının yeni dizisi Maraşlı, uzun zamandır beklenen ilk bölümü ile geçen hafta ekrana geldi. Yayınlanan ilk bölümü ile büyük beğeni toplayan dizi sosyal medyada en çok konuşulan yapımlardan biri oldu. Maraşlı dizisi her hafta pazartesi günleri saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanacak.

18 Ocak Maraşlı 2. Bölüm Canlı İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni dizi Maraşlı’nın başrollerinde Burak Deniz ve Alina Boz yer alıyor. Eski asker olan Maraşlı’nın, Mahur ile yollarının kesişmesinin ve birlikte başlayacakları mücadelenin anlatılacağı dizi ilk bölümü ile izleyenlerin takdirini kazandı.

Maraşlı Dizisi İlk Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının yeni dizisi Maraşlı ilk bölümü ile geçen hafta ekrana geldi. Yayınlanan ilk bölümü ile büyük beğeni toplayan Maraşlı dizisinde eski asker olan Maraşlı ile zengin Türel ailesinin kızı Mahur’un kesişen yolları ve arından yaşanacak sırlarla dolu yolculuk anlatılıyor. İlk bölüm ile beğeni toplayan dizide yaşanalar ise merak konusu oldu.

Maraşlı dizisinde hasta kızı Zeliş ile beraber yaşayan eski asker Maraşlı, açtığı sahaf dükkanında çalışarak geçimini sağlamaktadır. Hayatı kızından ibaret olan Maraşlı birgün sahaf dükkanına gelen Mahur ile tanışır. Sahaftan sonra fotoğraf çekmek için gezintiye çıkan Mahur, beklemediği anda bir cinayete tanık olur. Kendisinin de ölümler karşı karşıya kaldığı bu durumda Maraşlı yardımına koşar ve onun hayatını kurtarır. Aziz Türel’in en kıymetli çocuğu Mahur’un hayatını kurtaran Maraşlı, artık hayatlarının parçası haline gelir. Mahur’u öldürmek için tehlikeli bir oyun başlar ve bu oyunda onun kurtarıcısı ise Maraşlı olacaktır. Mahur’u korumak için evlerine giden Maraşlı, o evde kızını hasta edenlerden bir iz bulur.

Maraşlı Dizisi 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Maraşlı dizisinin büyük beğeni toplayan ilk bölümünün ardından yeni bölüm fragmanları yayınlandı. 2. bölüm tanıtım filmlerinde Maraşlı’nın kızına zarar verenleri aramaya başladığı görülüyor. Maraşlı ve Mahur arasındaki yakınlığın da dikkat çektiği 2. bölüm fragmanının ardından yeni bölüm heyecanı arttı. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.