Masumlar Apartmanı Dizisi 18. Bölüm Full İzle Star TV! 19 Ocak 2021 Masumlar Apartmanı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen Masumlar Apartmanı dizisi her bölümü ile reyting rekorları kırıyor. Salı akşamları birinciliği kimseye bırakmayan yapım, izleyenlerin yoğun ilgisi ile karşılaşıyor. Her hafta sosyal medyada da gündem olan Masumlar Apartmanı dizisi salı akşamları saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanıyor.

Masumlar Apartmanı 18. Bölüm 19 Ocak Canlı İzle! TIKLAYINIZ.

Başrollerinde Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar’ın yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisi gerçek bir yaşan hikayesini anlatıyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi romanından uyarlanan yapım ilgi ile takip ediliyor.

Masumlar Apartmanı Dizisi 17. Bölümde Neler Oldu?

TRT1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı geçen hafta 17. bölümü ile ekrana geldi. Sevilen dizinin yayınlanan son bölümünde yine çarpıcı gelişmeler yaşandı. Safiye’nin beklenmedik olaylar karşısında yıkılması ile işlerin daha da karmaşık bir hal aldığı 17. bölüm ilgi ile izlendi.

Masumlar Apartmanı dizisinin geçen hafta ekrana gelen 17. bölümünde Han ve İnci’nin evli olduğunu öğrenen Safiye yıkılır. Her şeyden habersiz evliliklerini açıklamak için apartmana gelen Han ve İnci için artık çok geçtir. Bu haber Safiye’nin içine kapanmasına neden olurken, bu durumun kendisi ile ilgisi olup olmadığını anlamak isteyen Naci, Safiye’nin kapısına gelir. Ancak Gülru’nun da orada olması işleri karmaşık bir hale sokar. Naci ve Gülru’nun evlendiğini öğrenen Safiye büyük bir yıkım yaşar ve kontrol edilemez bir hale gelir. Yaşananlar karşısında ne yapacağını bilemeyen Han ise, Safiye’ye yanında kalacağına dair söz verir. Han’ın Safiye’ye verdiği söz İnci’nin hayallerini yıkar.

Masumlar Apartmanı Dizisi 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Masumlar Apartmanı dizisinin ekrana gelen son bölümünün ardından merakla beklenen 18. bölüm fragmanları yayınlandı. Safiye’nin eski haline döndüğü ve kendisini kaybetmeye başladığı 18. bölüm fragmanında İnci’nin gidişi ile Han’ın geldiği hal ve yaptıkları da dikkat çekti. Çarpıcı fragmanları ile izleyenlerde merak uyandıran Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.