Zuhal Topal'la Sofrada 523. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 20 Ocak 2021 Günün Puan Durumu Ne Oldu?

Üçüncü sezonu ile izleyicisinin karşısına çıkan Zuhal Topal’la Sofrada programı rekabet ve eğlence dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile yayınlanan programda her hafta 5 gelin ve kaynana takım halinde mücadele veriyor. İlgi ile takip edilen yemek yarışmasında gelinler mutfaktaki hünerlerini sergilerken, kaynanalar ise puanlama yapıyor. Haftanın kazananının 15 bin liralık büyük ödülün sahibi olduğu program hafta içi hergün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında...

Zuhal Topal'la Sofrada 20 Ocak FOX Tv İzle! TIKLAYINIZ.

FOX TV ekranlarının sevilen programı Zuhal Topal’la Sofrada yeni haftanın ikinci bölümü ile dün ekrana geldi. Eğlence dolu geçen 19 ocak bölümü yine ilgi ile izlendi. Yarışmanın 18 22 ocak haftasının ikinci yarışmacısının puanlarının belli olduğu son bölüm programın sıkı takipçileri tarafından merak edildi. Programın sevenleri salı günü yarışmacısının kim olduğunu ve kaç puan aldığını merak ediyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 19 Ocak Yarışmacısı Kim, Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada programında 19 ocak salı günü Derya Demir mutfaktaki hünerlerini sergiledi. Haftanın ikinci gününde yarışan iddialı yarışmacı kalabalık menüsü ve sunumu ile kimi kaynanaların beğenisi kazanırken kimi kaynanaların ise eleştirilerini dinledi. İddialı isim günün sonunda Zuhal Topal ve kaynanalardan toplam 23 puan aldı. Derya Demir 23 puan ile büyük ödülü kazanma şansını kaybetti. Haftanın ilk yarışmacısı Beyza Aytekin bilindiği gibi 27 puan toplamayı başardı. Haftanın birinci olmak için rekabet edecek diğer yarışmacıların 27 puanı geçmesi gerekiyor. Programda bu hafta birinci olacak isim şimdiden merak ediliyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 20 Ocak Yarışmacısı Kim, Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programında haftanın ortası sonunda geldi. Program haftanın 3. günü ile izleyenlerin karşısına çıkacak. Yarışmanın sıkı takipçileri ise 20 ocak yarışmacısını ve puan durumunu merak ediyor. Zuhal Topal’la Sofrada programında bugün hünerlerini sergileyecek isim ve puanı ise henüz belli değil. Güncel puan durumu açıklandıktan sonra haberimizde bulabilirsiniz. Yarışma bugün saat 16.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.