Kuruluş Osman Dizisi 42. Bölüm Full İzle! 20 Ocak 2021 Kuruluş Oman Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

İkinci sezonu ile ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisi her hafta yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Heyecan ve aksiyon dolu sahneleri ile sosyal medyada da gündem olan yapımda yaşanacaklar merakla bekleniyor. Başrolünü Osman Bey karakteri ile Burak Özçivit’in oynadığı Kuruluş Osman dizisinde, Osmanlı Devleti’nin beylikten devlete geçiş süreci ve bu süreçte Osman Bey’in verdiği mücadeleler anlatılıyor. Sevilen dizi her hafta çarşamba akşamları saat 20.00’da ATV'de...

Kuruluş Osman 20 Ocak ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ.

ATV ekranlarının fenomen dizisi Kuruluş Osman geçen hafta 41. bölümü ile ekrana geldi. Her bölümü ilgi ile izlenen yapımın son bölümünde Osman Bey’in Kayı boyunun yeni beyi olması ile başlayan mücadele ekrana geldi. Kuruluş Osman dizisi son bölümü ile yine büyük beğeni topladı.

Kuruluş Osman Dizisi 41. Bölümde Neler Yaşandı?

Kuruluş Osman dizisinin ekrana gelen son bölümünde Kayı obasının yeni beyi olan Osman Bey obada ve uç bölgelerde nizamı kurmak için çalışmalara başlar. Türk Kağanlarının emanetlerini teslim almak üzere Bamsı Bey’in yanına doğru yolculuğa çıkacak olan Osman Bey, Flatyos’un kaçışı ile sarsılır. Bu sırada Bala hatunun zehirlenmesi de Osman Bey’i üzer. Amcası Dündar Bey’in gizlice Nikola ile görüştüğünü öğrenince de çok sinirlenir ve amcasını cezalandırır. Bu sırada kaçmayı başaran Flatyos ise Bamsı Bey’i tuzağa düşürmek için yeni bir plan yapar. Flatyos’un geri dönüşü ile yeniden güçlenen Nikola ise Osman Bey’i gafil avlamak için yeni bir plan hazırlar.

Kuruluş Osman Dizisi 42. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kuruluş Osman dizisinin ekrana gelen son bölümü yine büyük beğeni topladı. Heyecan dolu son bölümün ardından Osman Bey’in başına açılan yeni belalardan nasıl kurtulacağı ve obada yeni düzenin nasıl olacağı merak edildi. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanlarındaki aksiyon dolu sahneler ise dikkat çekti. Kuruluş Osman yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.