Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Tamamı Tek Parça 20 Ocak 2021 Çarşamba Show Tv Canlı izle!

Show TV ekranlarında hafta içi her gün saat 15.15’te izleyici ile buluşan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, yine gündemi derinden etkilemeyi sürdürüyor.

Didem Arslan Yılmaz'la Vageçme Tamamı Tek Parça 20 Ocak 2021 Show TV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Türkiye’nin en yeni reality programı olan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, işlediği konular ile kısa sürede tüm Türkiye’de sevildi. Her bölümü iyi bir izlenme oranı yakalayan programın 20 Ocak 2021 Çarşamba bölümünü haberimizden izleyebilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Dün Programda Ne Oldu, 20 Ocak’ta Stüdyoda Neler Yaşandı?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, dün yayınlanan bölümünde tüm Türkiye’nin gündemine oturan sahte gelin dosyası ile ekrana geldi! Sahte gelin Melisay ile başlayan ve tüm çetenin adım adım çözülmesine doğru yol alınan programda sunucu Didem Arslan Yılmaz, yakaladığı ipuçlarını takip etmeye devam ediyor. Melisay’dan alınan bilgilerin yanında çetenin bir diğer üyesi Serkan da programda yer aldı.

Çorap söküğü gibi gelen vakada dün canlı yayına bağlanan gizli tanık da önemli bilgiler paylaştı. Gizli tanığın iddiasına göre yeğeni sahte gelin olarak çalıştı ve çete yüzünden ağır bedeller ödedi. Melisay ile de 3 yıl önce adliyede tanıştıklarını ifade eden gizli tanık, sahte gelin örgütünün başındaki isimlerin Derya Hanım ve kocası olduğunu iddia ederek örgütün çözülmesine adına önemli bilgileri Didem Arslan Yılmaz ve tüm Türkiye ile paylaştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.