Sadakatsiz Dizisi 14. Bölüm Full İzle! 20 Ocak 2021 Sadakatsiz Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle

Yeni sezonda Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Sadakatsiz dizisi ilk bölümünden bu yana büyük beğeni topluyor. Yayınlanan ilk bölümü ile büyük tankı uyandıran yapım Türkiye’nin en iyi uyarlama dizileri arasında gösteriliyor. Doctor Foster isimli ABD yapımının uyarlaması olan Sadakatsiz her hafta reytinglerde zirveye yerleşiyor. Dizi çarşamba akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Sadakatsiz 20 Ocak Kanal D Canlı İzle! Tıklayınız.

Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un rol aldığı Sadakatsiz dizisinde aldatılan bir kadının intikam almak için girdiği mücadele anlatılıyor. Mutlu bir hayatları olan Asya ve Volkan’ın ihanetin ortaya çıkması ile düşman olma hikayelerinin ekrana geldiği gerilim dolu yapım ilgi ile izleniyor.

Sadakatsiz Dizisi 13. Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarının başarılı yapımı Sadakatsiz geçen hafta 13. bölümü ile ekrana geldi. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana büyük beğeni toplayan Sadakatsiz dizisinin son bölümünde yine şaşırtıcı gelişmeler yaşandı. Dizinin ekrana gelen son bölümü çarpıcı gelişmeler ile büyük beğeni topladı.

Sadakatsiz dizisinin yayınlanan son bölümünde Asya ve Volkan arasındaki gerginliğe Derin de dahil olur. Öğrendiği gerçeklerden sonra ne yapacağı merakla beklenen Derin’in hiçbir şey bilmiyormuş gibi davranması dikkat çeker. Bu sırada Volkan ise Asya ile ilgili hislerini kontrol etmekte zorlanmaya başlar. Volkan Asya ile Turgay arasındaki ilişkiden rahatsız olduğunu gizlemeye çalışırken, Derin ise öğrendiği gerçeklerin ardından gözünü Volkan’da ayırmaz. Bütün bunların arasında Asya ise kendisine saldıran kişinin kim olduğunu öğrenmek için yeni adımlar atmaya başlar. Asya’nın attığı yeni adımlar şaşırtıcı şekilde onu Volkan’a götürür. İkili beklenmedik şekilde yeniden karşı karşıya gelir.

Sadakatsiz Dizisi 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sadakatsiz dizisinin gerilim dolu son bölümünün ardından merakla beklenen 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Ali’nin hırsızlık yaptığı gerçeği ile yüz yüze kalan Asya ve Derin’in ne yapacağı ise merak konusu oldu. Sadakatsiz dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.