Doya Doya Moda 21 Ocak 2021 Full İzle! Doya Doya Moda 139. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

TV8 ekranlarının sevilen programı Doya Doya Moda'nın yeni bölümlerini hakkında bilgi almak isteyenler Google gibi arama motorları üzerinden “Doya Doya Moda 21 Ocak izle, Doya Doya Moda tek parça izle” sorgularını aratıyor. Haberimizde “Doya Doya Moda 21 Ocak izle, Doya Doya Moda tek parça izle” sorgusuna hakkında detaylı bilgiye ulaşabilir “Doya Doya Moda 21 Ocak izle, Doya Doya Moda tek parça izle” sorgusunu kesintisiz izleyebilirsiniz.

Doya Doya Moda Tamamı Tek Parça 21 Ocak 2021 TV8 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Doya Doya Moda, hafta içi her gün saat 13.00’de izleyici ile buluşuyor. Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez ve Ivana Sert’in jüri olduğu programda yarışmacılar kendilerine verilen konseptlere göre şık kombinler oluştururken, haftanın son günü eleme ve birincilik heyecanını paylaşıyor. Dün yayınlanan bölümde “Mangal partisine gidiyorlar” konseptini hazırlayan yarışmacılar, yine şık olma yarışında kıyasıya rekabet ettiler. Doya Doya Moda 21 Ocak Perşembe heyecanına tanık olmak için izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

20 Ocak Çarşamba Doya Doya Moda Kızlarda Puan Durumu

Ceren 20 puan

Rabia 19 puan

Özde 16 puan

Birben 14 puan

Ayşegül 10 puan

Aysu 6 puan

Bahar 4 puan

20 Ocak Çarşamba Doya Doya Moda Erkeklerde Puan Durumu

Ahmet 18 puan

Mehmet 18 puan

Alper 17 puan

Emre 17 puan

Batıcan 15 puan

Erhan 15 puan

Ufuk 11 puan

Doya Doya Moda Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Doya Doya Moda’da bu hafta iki birinci vardı. Kızlardan haftanın birincisi olan Birben altın kolyeyi boynuna asmaya hak kazandı. Erkeklerde ise Emre haftanın birincisi olurken, kendisine verilen şık saati koluna taktı.

Doya Doya Moda Kim Elendi?

Doya Doya Moda’da elenen isim erkeklerden Furkan, kızlardan ise Serap oldu. İkili, geçtiğimiz Cuma günü yarışmaya veda eden iki yarışmacı oldular.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.