Zuhal Topal'la Sofrada 524. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 21 Ocak 2021 Günün Puan Durumu Ne Oldu?

Gündüz kuşağının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada her hafta renkli yarışmacıları ve rekabet dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen programda 5 gelin ve kaynana takım olarak mücadele ediyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini sergiledikleri programda her hafta kazanan isim 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor. Program hafta içi hergün saat 16.00’de ekrana geliyor.

Zuhal Topal'la Sofrada 21 Ocak FOX TV Canlı Yayın! TIKLAYINIZ.

FOX TV ekranlarının en çok izlenen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada dün haftanın 3. günü ile izleyenlerin karşısına çıktı. Her hafta olduğu gibi 5 gelinin kıyasıya mücadele ettiği programda haftanın 3. yarışmacısının kim olduğu ve aldığı puan ise merak edildi. Bu hafta birinci olacak ismin merakla beklendiği programda izleyenler 3. gün yarışmacısını ve puanlarını araştırıyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 20 Ocak Yarışmacısı Kim, Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada programının dün ekrana gelen bölümü ile haftanın finaline 2 gün kaldı. Programın dün yayınlanan bölümünde Zöhre Taşkın ve kaynanası Şengül Taşkın yarıştılar. Zuhal Topal ve kaynanalar için kalabalık bir menü hazırlayan Zöhre Taşkın aldığı puanlar ise ilk üç günün zirvesine ulaşmayı başardı. Zöhre Taşkın kaynanalardan ve Zuhal Topal’dan toplam 30 puan aldı. Haftanın 3. yarışmacısı bu puan ile zirveye yerleşti. İlk gün yarışmacısı Beyza Nur 27 ikinci gün yarışmacısı Derya ise 23 puan almıştı. Haftanın ilk iki yarışmacısını aldığı 30 puan ile geride bırakan Zöhre Taşkın’ın haftanın birincisi olup olamayacağı ve büyük ödülün sahibinin kim olacağı ise merak ediliyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 21 Ocak Yarışmacısı Kim, Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programında haftanın 4. yarışmacısı bugün performansını sergileyecek. Haftanın finalinden önceki son programda yarışacak isimler ve alacakları puan ise merak ediliyor. Programın 21 Ocak yarışmacısının kim olduğu ve aldığı puan henüz açıklanmadı. Güncel puan durumu belli olduktan sonra haberimizden öğrenebilirsiniz. Zuhal Topal’la Sofrada bugün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.