Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 21 Ocak 2021 Günü Kim Birinci Oldu 624. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı Puan Durumu

Kanal D ekranlarında 3. sezonu ile ekrana gelen Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programı eğlence ve rekabet dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana ilgi ile takip edilen programda her hafta 4 gelin kıyasıya mücadele ediyor. Günün birincisi olan yarışmacının çeyrek altın, haftanın birincisinin ise 5 altın bileziğin sahibi olduğu program hafta içi hergün saat 13.15’te ekrana geliyor.

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta Kanal D Canlı İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sunucusu Seda Sayan’ın canlılık kattığı Gelinim Mutfakta programı haftanın üçüncü günü ile gün ekrana geldi. Eğlence dolu devam eden haftanın finaline yavaş yavaş yaklaşılıyor. Programın dün ekrana gelen bölümünde gelinler yahşi batı konsepti ile mücadeleye devam ederken kaynanalar ve Seda Sayan da keyifli dakikalar yaşadı. Programın sıkı takipçileri ise dün yayınlanan bölümde hangi gelinin birinci olduğunu, kimin çeyrek altın kazandığını merak ediyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta Programı 20 Ocak Günün Birincisi Kim Oldu?

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programının dün ekrana gelen bölümünde vahşi battı konsepti ile günün yemeğini en iyi şekilde yapmaya çalışan Zeynep, Aysun, Sibel ve Gizem kıyasıya rekabet etti. Birbirinden iddialı yarışmacıların kıyasıya mücadele ettiği 20 ocak programının birincisi ise yeni yarışmacı Sibel oldu. 21 puan alan Sibel çeyrek altının sahibi olurken, Gizem 16 puan alarak 2. ve Aysun ise 15 puan alarak 3. oldu. Bununla beraber yarışmanın iddialı isimlerinden Zeynep ise günü son sırada kapattı. Haftanın ilk iki gününü birincilik ile kapatan Zeynep’in dün aldığı 13 puan şaşkınlık yarattı.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 21 Ocak Birincisi Kim Oldu, Çeyrek Altının Sahibi Belli Oldu Mu?

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın finaline yaklaşılırken, gelinlerin aldığı güncel puanlar daha da merak edilmeye başladı. Geniş bir izleyici kitlesi tarafından sıkı sıkı takip edilen yarışmanın 21 ocak puan durumu ise henüz belli değil. 21 ocak yarışmacılarından hangisinin çeyrek altını kazandığı açıklandıktan sonra haberimizde bulabilirsiniz. Program bugün saat 13.15’te ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.