Survivor 2021 Tek Parça İzle! 21 Ocak 2021 Perşembe Survivor 10. Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

TV8 ekranlarının başarılı yapımı Survivor Türkiye yeni sezonu ile izleyenlerle buluşuyor. Ödül, sembol ve dokunulmazlık oyunları ile adada hayatta kalmaya çalışan gönüllüler ve ünlüler takımlarının kıyasıya mücadelesinin ekrana geldiği program her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Survivor her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri ekrana geliyor.

Survivor 2021 21 Ocak Canlı İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Survivor Türkiye son bölümü ile 19 Ocak Salı günü ekrana geldi. Salı günü yayınlanan programda ünlüler ve gönüllüler hem ödül oyunu hem de sembol oyunu için yarıştılar. Ödül ve sembol oyunlarının ardından toplanan ada konseyinde bu hafta elenen isim belli oldu. Yarışmada sakatlanan Duygu’nun yarışmaya devam edip etmeyeceği ise merak ediliyor. Survivor Türkiye’nin son bölümü yine ilgi ile izlendi.

Survivor Türkiye 19 Ocak Bölümünde Neler Yaşandı, Kim Yarışmaya Veda Etti?

Survivor Türkiye yarışmasının ekrana gelen son bölümünde takımlar ilk etapta sosisli sandviç için mücadele etti. Kıyasıya mücadele edilen ödül oyununun kazananı ünlüler takımı oldu. Ödül oyununun ardından sembol oyunu için bireysel olarak mücadele verildi. Performans oyununda ünlülerden Merve finale kalırken, gönüllülerden ise Aleyna finale kaldı. İkili arasındaki karşılaşmanın kazananı ise Aleyna oldu. Aleyna ve Sergen sembol oyununun kazananları olarak ikişer arkadaşlarını ödüle götürdü. Programın son bölümünde Duygu’nun sembol oyununda düşerek bacağını incitmesi de dikkat çekti. Doktor yardımı almaya başlayan Duygu’nun yarışmaya devam edip etmeyeceği ise henüz belli değil. Programın son etabında ise bu haftanın elenen ismi açıklandı. Bu hafta eleme adayları İlayda, Sancakay, Öykü ve Dora oldu. SMS oylamasının yapılmasının ardından yarışmaya veda eden isim ise Sancakay oldu.

Survivor Türkiye 21 Ocak Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Survivor Türkiye programının ekrana gelen son bölümünde Sancakay’ın elenmesinin ardından beklenen yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Programın bu akşam ekrana gelecek bölümünde ödül ve dokunulmazlık oyunları oynanacak. Survivor Türkiye merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.