Bir Zamanlar Çukurova 80. Bölüm Full İzle! 21 Ocak 2021 Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Üçüncü sezonu ile izleyenleri ile buluşmaya devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisi her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile izlenen yapımda yaşanacaklar merakla bekleniyor. Başrollerinde Murat Ünalmış ve Hilal Altınbilek’in yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Yılmaz ve Züleyha’nın mücadele dolu aşkı anlatılıyor. Yapım her hafta perşembe günleri saat 20.00’da ekrana geliyor.

Bir Zamanlar Çukurova ATV 21 Ocak İzle! TIKLAYINIZ.

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova 79. bölümü ile geçen hafta ekrana geldi. Yayınlanan son bölümünde yaşanalar ile izleyenlere duygusal anlar yaşatan yapımda bu hafta neler olacağı ise merak edildi. Yılmaz’ın ölümü ile herkesin sarsıldığı 79. bölüm yine büyük beğeni topladı.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 79. Bölümde Neler Yaşandı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Yılmaz ve Züleyha’nın yıllardır uğruna mücadele ettikleri aşkları Yılmaz’ın ölümü ile beklenmedik bir son yaşar. Geçirdiği trafik kazasının ardından her ne kadar Demir, Yılmaz’ı kurtarmaya çalışsa da Yılmaz herkes ile helalleşmiş ve hayata gözlerini yummuştur. Tam kavuştuğunu sandığı sırada Yılmaz’ı kaybeden Züleyha ise büyük bir yıkıntı yaşamaktadır. Demir ise yaşananlara üzülse de şimdi Züleyha’yı çocukları için ayağa kaldırmak zorundadır. Herkesin çok üzgün olduğu Çukurova’da Fekeli de yaşadığı yeni acı ile gücünün tükendiğini hissetmeye başlamıştır. Önce Hünkar’ı ardından da Yılmaz’ı kaybettiğine inanamayan Fekeli’yi teselli etmeye kimsenin gücü yetmez. Yılmaz’ın cenazesi ile Çukurova’da bir dönem daha kapanırken, beklenmeyen hikayeleri ise herkesin hayatını değiştirmek üzeredir.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 80. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin ekrana gelen son bölümünün ardından yaşanacaklar merakla beklenmeye başlandı. Dizide Züleyha ve Demir’in bundan sonra ne yapacağı, hikayenin nasıl devam edeceği merak edildi. Fekeli için de yeni bir mücadelenin başlayacağı 80. bölüm fragmanı dikkat çekti. Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.