Alev Alev Dizisi 11. Bölüm Full İzle! 21 Ocak 2021Alev Alev Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında gösterilen Alev Alev dizisi her hafta yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Cemre, Rüya ve Çiçek’in mücadele ve heyecan dolu hayatlarının ekrana geldiği yapım ilgi ile izleniyor. İlk bölümü ile büyük yankı uyandıran yapımda yaşanacakla merakla bekleniyor. Alev Alev dizisi her hafta perşembe akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Alev Alev Show TV 21 Ocak 2021 İzle! TIKLAYINIZ.

Show TV ekranlarının başarılı yapımı Alev Alev dizisinde bir yangın ile hayatı tamamen değişen ve beraber mücadele etmeye başlayan üç kadının hikayesi anlatılıyor. Cemre, Rüya ve Çiçek’in mücadele dolu hayatlarının ve değişimlerinin anlatıldığı dizinin başrollerinde Demet Evgar, Dilan Deniz Çiçek ve Hazar Ergüçlü yer alıyor.

Alev Alev Dizisi 10. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Alev Alev geçen hafta 10. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Cemre yavaş yavaş Çelebi’ye karşı güçlenmeye başlarken, Rüya ve Ömer arasındaki çekim de artar. Çiçek’in de bambaşka bir dertle boğuştuğu 10. bölüm yine büyük beğeni topladı.

Alev Alev dizisinin ekrana gelen son bölümünde sonunda Çelebi’ye karşı koz elde etmeyi başaran Cemre kızına kavuşmak için can atar. Ancak kızı Güneş’in yeni hayatına adapte olamaması Cemre’yi üzer. Bu sırada İskender ise büyük bir oyun oynamaya başlar ve Ali’yi kaçırır. Çiçek’in sakladığı büyük sırrı öğrenmek için kurduğu bu tuzak Çiçek’i çok zor duruma düşürür. Çiçek Ali’yi kurtarmak için Tomris’ten gizli adım atmak zorunda kalır. Bu sırada Tomris de artık Çelebi’nin düşmanlarından biri olmuştur. Rüya ise artık Ömer’le konuşmak ister. Ömer duygularını açmakta zorlanırken, Rüya ise artık beklemek istemez.

Alev Alev Dizisi 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Alev Alev dizisinin yayınlanan son bölümünün ardından merakla beklenen 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Çiçek’in yaşadığının ortaya çıkması şaşkınlık yaratırken, Rüya ve Ömer yakınlaşması da dikkat çekti. Alev Alev dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.