Sol Yanım Dizisi 8. Bölüm Full İzle! 21 Ocak 2021 Sol Yanım Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Sol Yanım dizisi her hafta yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile izlenen gençlik dizisi farklı senaryosu ile izleyenlerin ilgisini çekmeyi başarıyor. Çarpıcı gelişmelerin yaşandığı yeni bölümlerin merakla beklendiği yapım her hafta perşembe günleri saat 20.00’da Star TV ekranlarında ekrana geliyor.

Sol Yanım 8. Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Sol Yanım dizisinin başrollerinde Özge Yağız ve Tolga Mendi rol alıyor. Sevilen gençlik dizisinde genç oyuncuların yanı sıra Cansel Elçin ve Defne Samyeli gibi başarılı isimler de yer alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizide geçmişten gelen sırların ortasında başlayan zorlu bir aşk hikayesini anlatıyor.

Sol Yanım Dizisi 7. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının başarılı yapımı Sol Yanım geçen hafta 7. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile izlenen yapımının yayınlanan son bölümünde Selim’in kendisinden saklanan gerçekleri öğrenmesi ile babası ile arasında yıkım yaşanırken, Biricik ve Burak ise Selim ve Serra arasındaki ilişkiyi bitirmek için yeni planlar yapar.

Sol Yanım dizisinin ekrana gelen son bölümünde Selim babasının yıllardır kendisinden sakladığı gerçeği öğrenir. Bu gerçek karşısında büyük hayal kırıklığı yaşayan Selim’e Serra destek olur. Bu sırada İhsan hem oğlu ile arasını düzeltmeye hem de Emin’i bulmaya çalışır. Selim’in babaannesi Berrin ise yaşananları öğrenince hemen İstanbul’a gelir. Berrin İhsan’a hem Selim hem de Asena konusunda çok kızgındır. Olanlardan sonra geri dönen Burak, Selim’e hiçbir şey olmamış gibi davranır. Serra’yı unutmuş gibi yapsa da ikisinin ilişkisini bitirmek için çalışmalara başlar. Bu sırada Biricik ise kurduğu oyun yüzünden zor duruma düşer. Nazlım ve Burak işbirliği ile Biricik’in oyununu ortaya çıkarmaya çalışır.

Sol Yanım Dizisi 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sol Yanım dizisinin ekrana gelen son bölümünün ardından yapımda yaşanacaklar merak konusu oldu. Selim’in babasına karşı tavrının nasıl olacağının ve yaşananlardan Serra’nın nasıl etkileneceğinin merak edildiği 8. bölüm bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.