Doya Doya Moda 22 Ocak 2021 Full İzle! Doya Doya Moda 140. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

Ekranların keyifle izlenen Doya Doya Moda programının yeni bölümlerini izlemek isteyenler Google gibi arama motorları üzerinden “Doya Doya Moda 22 Ocak izle, Doya Doya Moda tek parça izle” sorgularını aratıyor. Haberler Ankara olarak “Doya Doya Moda 22 Ocak izle, Doya Doya Moda tek parça izle” sorgusuna özel bir haber hazırladık. Haberimizde “Doya Doya Moda 22 Ocak izle, Doya Doya Moda tek parça izle” sorgusu hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Doya Doya Moda Tamamı Tek Parça 22 Ocak 2021 TV8 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

TV8 ekranlarının sevilen büyük beden yarışma programı Doya Doya Moda’da eleme heyecanı başladı! Haftanın son programı ile ekranlara gelen Doya Doya Moda’da, bu hafta birinciler ve programa veda edecek isimler belli olacak. Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez ve Ivana Sert jüriliğinde şıklık yarışı için kıyasıya mücadelenin yaşanacağı 22 Ocak Cuma Doya Doya Moda programını haberimizden izleyebilirsiniz.

Doya Doya Moda Dün Ne Oldu, 21 Ocak’ta Neler Yaşandı?

Doya Doya Moda dün yayınlanan 139. bölümünde yarışmacılardan “Kış Defilesinde Podyuma Çıkıyorlar” konseptine uygun hazırlanmaları istendi. Yarışmacılara bu konsept için Bakırköy’de alışveriş yaptı ve kendilerine 500 TL bütçe verildi.

Doya Doya Moda 21 Ocak Perşembe Günün Birincisi Kim Oldu?

Doya Doya Moda’da dün yayınlanan bölümde günün birincisi kızlarda 18 puan alan Ceren, erkeklerde ise 20 tam puan alan Erhan oldu.

Doya Doya Moda 21 Ocak Perşembe Kızların Puan Durumu

Ceren 18 puan

Özde 17 puan

Bahar 14 puan

Birben 7 puan

Aysu 6 puan

Ayşegül 6 puan

Rabia 6 puan

Doya Doya Moda 21 Ocak Perşembe Erkeklerin Puan Durumu

Erhan 20 puan

Batıcan 18 puan

Ufuk 17 puan

Emre 15 puan

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.