Kırmızı Oda Dizisi 21. Bölüm Full İzle! 22 Ocak 2021 Kırmızı Oda Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kırmızı Oda her hafta yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümü ile büyük yankı uyandıran yapım, yeni sezonun en iddialı yapımları arasında gösteriliyor. Her bölümü ile sosyal medyada gündem olan Kırmızı Oda dizisi cuma akşamları saat 20.00’da TV8 ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Kırmızı Oda 21. Bölüm 22 Ocak TV8 İzle! TIKLAYINIZ!

Başrolünü Binnur Kaya’nın oynadığı Kırmızı Oda dizisinde Tülin Özen, Burak Sevinç ve Meriç Aral gibi başarılı isimler de rol alıyor. Güçlü oyuncu kadrosunun yanı sıra çarpıcı senaryosu da sevilen yapım Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlandı ve gerçek hayat hikayelerini ekrana taşıyor.

Kırmızı Oda Dizisi 20. Bölümde Neler Yaşandı?

Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımı Kırmızı Oda geçen hafta 20. bölümü ile ekrana geldi.  Burcu Biricik ve Aslıhan Gürbüz’ün konuk oyuncu olarak yer aldığı son bölümde Doktor hanım Boncuk’u gerçeklerle yüzleştirirken, Kumru ise büyük bir tehlikenin içine girer.

Kırmızı Oda dizisinin geçen hafta ekrana gelen bölümünde Boncuk, Doktor hanımın verdiği ilaçlar sayesinde gördüğü halüsinasyonlardan kurtulmaya başlar. Gerçek yaşam ile yüzleşen Boncuk bununla mücadele eder. Bu sırada Doktor hanım Doktor Ayşe’yi ziyaret etmeye karar verir. Doktor Ayşe evine gelen Doktor hanıma babasının ölümünden duyduğu suçluluk duygusunu ve evde beraber kaldığı dadısı ile kurduğu güçlü bağı anlatır. Bu sırada Kumru ise Yavuz’un kendisine yaptığı kötülüklerden sonra sevilmeyi hak etmediğine inanmaya başlar. Kumru’nun bu düşünceden kurtulmasını isteyen Doktor hanım ise ona destek olur. Kumru’nun yeniden kendisini sevmeye başladığı 20. bölümde klinikte de işler karışır. Piraye’nin ilişkilere temkinli yaklaşması Doktor Deniz’i üzer.

Kırmızı Oda Dizisi 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kırmızı Oda dizisinin geçen hafta yayınlanan bölümünün ardından yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanı ile izleyenlerin de merakı arttı. Boncuk ve Kumru’nun hikayelerinin sonuna yaklaşılan yapımın yeni bölümü bugün ekrana gelecek. Kırmızı Oda dizisi 21. yeni bölümü ile bugün saat 20.00’da TV8’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.