Payitaht Abdülhamid 135. Bölüm Full İzle! 22 Ocak 2021 Payitaht Abdülhamid Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

TRT1 ekranlarının en uzun soluklu yapımlarından olan Payitaht Abdülhamid dizisi her hafta yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana çekiyor. Yayınlanan ilk bölümü ile dikkatleri üzerine çeken yapım 5. sezonu ile ekrana gelmeye devam ediyor. Tarihi bir dönemi anlatan yapım her hafta cuma akşamları saat 20.00’da TRT1 ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Payitaht Abdülhamid 135. Bölüm 22 Ocak 2021 TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Payitaht Abdülhamid dizisi hem konusu hem de güçlü oyuncu kadrosu ile beğeni topluyor. Başrollerinde Bülent İnal ve Özlem Conker’in yer aldığı yapımda Osmanlı Devleti’nin çöküş dönemi anlatılıyor. Abdülhamid döneminde devletin içeride ve dışarıda verdiği mücadelelerin anlatıldığı yapımın heyecan dolu yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Payitaht Abdülhamid Dizisi 134. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının iddialı yapımlarından Payitaht Abdülhamid geçen hafta 134. bölümü ile ekrana geldi. Sevilen dizinin ekrana gelen son bölümü her hafta olduğu gibi ilgi ile izlendi. Abdülhamid’in Kırım Türklerini kurtarmaya çalıştığı 134. bölümde Eşref Aziz ise oğlu için mücadele eder.

Payitaht Abdülhamid dizisinin ekrana gelen son bölümünde Sultan Abdülhamid Kırım Türklerini kurtarmak için Rus filosunun boğazdan geçmesine izin verir. Abdülhamid bu meselenin gizlilik içinde çözülmesini isterken Hechler ise Selanil Mason Locası’nın da yardımı ile bu planın ifşa olmasını sağlamaya çalışır. Bu sırada oğluna ulaşmaya çalışan Eşref Aziz ise onun kimin elinde olduğunu bilmez. Ali Osman’ı kurtarmak için her yolu denemeye hazır olan Eşref Aziz’i büyük mücadeleler bekler. Naime ve Aliye ise Saliha Sultan’ı saraydan göndermek için yeni yollar denemeye devam ederler ancak bu sefer seçtikleri yol tehlikelidir. Stefano onlara yardım edecektir. Naime annesinin başına gelenleri Saliha’ya yaşatmaya çalışırken Stefano’nun planı ile Abdülhamid hem Saliha Sultan’ı hem de kızını kaybeder.

Payitaht Abdülhamid Dizisi 135. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Payitaht Abdülhamid dizisinin ekrana gelen son bölümünün ardından yaşanacaklar merak konusu oldu. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Abdülhamid’in çaresizliği dikkat çekti. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.