Akrep Dizisi 7. Bölüm Full İzle! 22 Ocak 2021 Akrep Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Star TV ekranlarında bu sezon yayın hayatına başlayan Akrep dizisi her hafta yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile izlenen Akrep dizisinde yaşanacaklar merakla bekleniyor. Çarpıcı hikayesi ile izleyenlerin takdirini kazanan yapım her hafta cuma akşamları saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

Akrep Dizisi 7. Bölüm 22 Ocak 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun iddialı yapımlarından olan Akrep dizisi hem güçlü oyuncu kadrosu hem de çarpıcı senaryosu ile izleyenlerin ilgisini çekiyor. Başrollerinde Demet Akbağ ve Evrim Alasya’nın yer aldığı yapımda Bekir Aksoy ve Yusuf Çim gibi başarılı oyuncular da yer alıyor. Akrep dizisinde geçmişin aynasından savaşan bir anne ve kızının hikayesi anlatılıyor.

Akrep Dizisi 6. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının en çok izlenen yapımlarından Akrep geçen hafta 6. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümde Ferda ve Perihan’ın ortaklık yapması şaşkınlık yaratırken, Fikret ise yeni planlar peşine düşer. Akrep dizisi geçen hafta yayınlanan bölümü ile yine büyük beğeni topladı.

Akrep dizisinin geçen hafta ekrana gelen bölümünde Ferda’dan kurtulmak için Fikret’in eski sevgilisi Selma’dan bile medet uman Perihan, kendi silahı ile işlenen suçun ardından Ferda’dan yardım istemeye mecbur kalır. Selma’ya karşı Perihan ve Ferda işbirliği yaparken, Perihan aynı zamanda torunu olduğunu öğrendiği Ayşem’e iş teklif eder. Herkes’in Ferda’nın telefonunun peşinde olması da Merve’yi şüphelendirir. Ancak Ferda cinayet görüntülerini sağlama alır. Bu sırada Merve’nin İpek’i Şahin konusunda sürekli uyarması aralarının bozulmasına neden olur. Duru’nun eski sevgilisinin gelmesi ise Duru ve Aras cephesinde gerginlik yaratır. Bu sırada Şahin’e babası ile ilgili gerçekleri göstermek için onu Sapanca’daki eve götüren Ferda, kendi kurduğu tuzağa düşer.

Akrep Dizisi 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Akrep dizisinin ekrana gelen son bölümünün ardından Fikret ve Selma’nın kurduğu plan merak edildi. Aras’ın Berna’nın ölümü ile ilişkisinin ortaya çıkıp çıkmayacağının da merak edildiği Akrep dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.