Akıncı Dizisi 4. Bölüm Full İzle! 22 Ocak 2021 Akıncı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Sezonun yeni dizilerinden Akıncı izleyenlerin takdirini toplamayı başardı. Türk süper kahraman dizisi olan Akıncı ilk bölümü ile büyük beğeni topladı. Her hafta yeni bölümleri ilgi ile beklenen dizi aksiyon dolu sahneleri ve heyecan dolu senaryosu ile seyirciyi ekrana kilitliyor. Akıncı dizisi her hafta cuma akşamları saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Akıncı Dizisi 4. Bölüm 22 Ocak ATV İzle! TIKLAYINIZ.

ATV ekranlarının başarılı yapımlarından olan Akıncı hem farklı hikayesi hem de güçlü oyuncu kadrosu ile izleyenleri ekrana çekiyor. Başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’nin yer aldığı Akıncı dizisinde kökleri Osmanlıya dayanan bir süper kahramanın İstanbul’u korumak için verdiği mücadele anlatılıyor.

Akıncı Dizisi 3. Bölümde Neler Yaşandı?

Yani sezonun çarpıcı yapımlarından Akıncı geçen hafta 3. bölümü ile ekrana geldi. Yayınlana son bölümde Akıncı’nın Cevdet ile olan mücadelesi dikkat çekerken, Nergis’in ulaştığı yeni bilgi ise şaşkınlık yarattı. Dizinin son bölümü yine büyük beğeni topladı.

Akıncı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Akıncı’nın hamleleri Lukas’ı etkisiz hale getirir. Lukas’ın bu olayın ardından köşesine çekilmesi ise Cevdet’in işine gelir ve onun bıraktığı boşluğu kendisi doldurmak ister. Cevdet’in silah kaçakçılığına aracılık etmeye çalışması Orhan’ın radarına takılır. Böylece olaya Akıncı dahil olur. Akıncı ve Cevdet yüzleşmesinde beklenmedik gelişmeler yaşanır. Orhan ve Akıncı, Cevdet’in silah kaçakçılığından fazlasını yaptığını ortaya çıkarır. Eminiyet Cevdet’in işlerini takibe almaya başlar. Kemal bir yandan Cevdet hakkında yakalama kararı çıkarırken bir yandan da bunun erken bir hamle olduğunu düşünmeye başlar. Cevdet başına gelenleri ailesine açıklamaya çalışırken, Nergis ise kendisini kaçıranları bulmaya çalışır. Nergis yolun sonunda öğrendiği gerçek ile şok olur.

Akıncı Dizisi 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Akıncı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımın yeni bölümü merakla beklenmeye başladı. Yayınlanan 4. bölüm fragmanlarındaki aksiyon dolu sahneler dikkat çekerken, Akıncı’nın yeni macerası ise merak edildi. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.