Bu Benim Masalım 3. bölüm Full İzle! 22 Ocak 2021 Bu Benim Masalım 2. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ünlü televizyoncu Acul Ilıcalı’nın yeni platformu Exxen yeni yılla beraber yayın hayatına başlamış, platformun en dikkat çeken yapımlarından biri de Bu Benim Masalım dizisi olmuştu. Geçtiğimiz haftalarda yayın hayatına başlayan dizi ise izleyenlerin takdirini kazandı. Bu Benim Masalım dizisi her hafta cuma akşamları Exxen platformunda yayınlanıyor.

İşte Bu Benim Masalım Exxen 3. Bölüm 22 Ocak İzle! TIKLAYINIZ.

Sezonun dikkat çeken projelerinden olan Bu Benim Masalım dizisinin başrollerinde Aleyna Tilki ve Cemal Can Seven rol alıyor. İkiliye birçok genç oyuncunun yanı sıra Nevra Serezli gibi usta bir isim de eşlik ediyor. Sahne korkusu olan bir genç kızın müzik kariyerine başlaması ve yükselişinin anlatıldığı yapımın yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Bu Benim Masalım Dizisi 2. Bölümde Neler Yaşandı?

Exxen platformunun en dikkat çeken yapımlarından Bu Benim Masalım geçen hafta 2. bölümü ile yayınlandı. İlk bölümü ile büyük beğeni toplayan yapımın 2. bölümünde ise Cemal  Can ve Aleyna arasında işbirliği kurulmaya başlar. Dizi geçen hafta yayınlanan bölümü ile yine çok sevildi.

Bu Benim Masalım dizisinin geçen hafta ekrana gelen 2. bölümünde Cemal Can’ın grup kurma planı Aleyna için yeni bir başlangıç olur. İkili arasında müzik ile başlayan arkadaşlık birbirlerine destek olma ve takım halinde hareket etme haline gelmeye başlar. Cemal Can Aleyna’nın sahne korkusunu yenmesi için ona yardım etmeye başlar. Sahne korkusu ile savaşmaya hazır olan Aleyna’yı ise yeni sürprizler beklemektedir. Her ne kadar kendisini hazır hissetse de yeteneğini sergileme şansı bulamaz. Aleyna ve Cemal Can bu iş için beraber yeni bir yola girerler. Bu yolun sonunda ya ikili başaracak ya da okuldan atılacaklardır.

Bu Benim Masalım Dizisi 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bu Benim Masalım dizisinin geçen hafta ekrana gelen 2. bölümünün ardından merakla beklenen yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Cemal Can ve Aleyna arasındaki yakınlığın artmaya başlayacağı 3. bölüm bu akşam Exxen’de sevenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.