Arka Sokaklar Dizisi 574. Bölüm Full İzle! 22 Ocak 2021 Arka Sokaklar Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu yapımları arasında yer alan Arka Sokaklar dizisi her hafta yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana büyük beğeni toplayan dizi 15. sezonu ile izleyenleri ekrana çekmeye devam ediyor. Macera ve aksiyon dolu bölümleri ile dikkat çeken yapım her hafta cuma akşamları saat 20.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Arka Sokaklar 573. Bölüm 22 Ocak 2021 Kanal D İzle! Tıklayınız.

Kanal D ekranlarının en başarılı yapımlarından olan Arka Sokaklar dizisi hem heyecan dolu senaryosu hem de güçlü oyuncu kadrosu ile seviliyor. Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Oya Başar gibi isimlerin yer aldığı Arka Sokaklar dizisinde İstanbul Emniyeti’inde görevli özel bir ekibin mücadeleleri anlatılıyor. Mesleklerine ve birbirlerine çok bağlı olan bu ekibin suçlularla mücadeleleri ve aile yaşamları ilgi ile izleniyor.

Arka Sokaklar Dizisi 573. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranların en uzun soluklu yapımı Arka Sokaklar geçen hafta 573. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Selin’in bıçaklanması ortalığı karıştırırken Bahar’ın ise başı beklemediği bir belaya girer. Dizi son bölümü ile yine büyük beğeni topladı.

Arka Sokaklar dizisinin yayınlanan son bölümünde İrfan bıçaklanan Selin’i hemen hastaneye götürür. Selin ameliyata alınır, ancak oldukça sert bir darbe almıştır ve durumu kritiktir. Selin’in durumunu öğrenen Mesut ise çok sinirlenir ve hıncını İrfan’dan alır. Sonrasında ise Selin’i bıçaklayanın Bekir olduğunu öğrenir ve onun peşine düşer. Bu sırada Ceren’in kaçırılma davası için Hakan emniyete gelir ancak Engin davayı ona vermez. Davayı alan Bahar araştırmalara başlar ve bulduğu adrese gitmek için yola çıkar. Bu işin peşini bırakmak istemeyen Hakan da onu takip eder. İkiliyi bekleyen büyük bir sürpriz vardır.

Arka Sokaklar Dizisi 574. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Arka Sokaklar dizisinin yayınlanan son bölümünden sonra Selin ve Bahar’ın hayatta kalıp kalamayacağı merak konusu olur. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Kanal D ‘de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.