Kuzey Yıldızı İlk Aşk 48. Bölüm Full İzle! 23 Ocak 2021 Kuzey Yıldızı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Kuzey Yıldızı her hafta yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Macera ve eğlence dolu hikayesi ile sevilen dizi her hafta izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen yapımda yaşanacaklar da merak konusu oluyor. Kuzey Yıldızı her hafta cumartesi akşamları saat 20.00’da Show TV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Kuzey Yıldızı 48. Bölüm 23 Ocak 2021 İzle! TIKLAYINIZ.

Başrollerinde Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin rol aldığı Kuzey Yıldızı dizisinde kara sevdaya tutulmuş Kuzey ve Yıldız’ın yıllardır kavuşamamaları ve aşkları için verdikleri mücadele anlatılıyor. Yapım hem oyuncu kadrosu hem de senaryosu ile izleyenlerin ilgisini çekiyor.

Kuzey Yıldızı Dizisi 47. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının başarılı yapımlarından Kuzey Yıldızı geçen hafta 47. bölümü ile ekrana geldi. ilgi ile izlenen dizinin yayınlanan son bölümünde Kuzey ve Yıldız için yeni bir macera başlar. İkinci sezonu ile ekrana gelen Kuzey Yıldızı dizisi son bölümü ile yine büyük beğeni topladı.

Kuzey Yıldızı dizisinin yayınlanan son bölümünde Kuzey ve Yıldız, sonunda istedikleri hayata kavuşurlar. Evlendiklerinden beri baş başa kalamayan iki aşık sonunda baş başa kalacakları bir güne uyanırlar. Kuzey ve Yıldız bir süre herkesten ve her şeyden uzak baş başa kalmak ve sorunlardan uzaklaşmak için plan yaparlar. Ancak işler yine istedikleri gibi gitmez. İkili baş başa kalamazlar. Ancak Yıldız’ın canını asıl sıkan şey bu değildi. Restoranda işler kötüye gitmeye başlar. Buna çok üzülen Yıldız, Feride’nin önerisi ile ünlü gurme Engin Ar’ı restoranda ağırlamak ister. Yıldız bu şekilde işlerin yeniden artacağını ve restoranın dolup taşacağını düşünür. Ancak beklenmeyen olaylar gelişir ve Engin Ar’ın gelmesi ile beraber yeni felaketler başlar.

Kuzey Yıldızı Dizisi 48. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kuzey Yıldızı dizisinin ekrana gelen son bölümünün ardından merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Eğlenceli sahnelerin dikkat çektiği yeni bölüm bu akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.