Gönül Dağı Dizisi 13. Bölüm Full İzle! 23 Ocak 2021 Gönül Dağı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonda TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Gönül Dağı dizisi izleyenlerin takdirini toplamaya devam ediyor. Yayınlanan her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitleyen yapımda yaşanacaklar merak ediliyor. Sıcak ve samimi hikayesi ile dikkatleri üzerine çeken Gönül Dağı dizisi her hafta cumartesi akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Gönül Dağı 13. Bölüm 23 Ocak 2021 İzle TRT1! TIKLAYINIZ.

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı Mustafa Çiftçi’nin sıcak kasaba hikayelerinden uyarlandı. Başrollerinde Berk Altan ve Gülsüm Ali İlhan’ın rol aldığı Gönül Dağı dizisinde bir Anadolu kasabasında yaşanan macera dolu günler ekrana geliyor. Taner ve kuzenlerinin uçak uçurmak için kurduğu hayallerin ve mücadelelerinin, aşklarının anlatıldığı yapım ilgi ile takip ediliyor.

Gönül Dağı Dizisi 12. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının iddialı yapımları arasında yer alan Gönül Dağı dizisi geçen hafta 12. bölümü ile ekrana geldi. Dilek ve Taner ayrılığının dikkat çektiği 12. bölümde heyecan verici sahneler ekrana geldi. Gönül Dağı dizisi son bölümü ile yine büyük beğeni topladı.

Gönül Dağı dizisinin ekrana gelen son bölümünde Taner ve Dilek ayrılığını öğrenen herkes çok üzülür. Beklenmedik bir anda ayrılan Taner ve Dilek kasabada şaşkınlık yaratır. Bununla beraber Ramazan, Veysel ve Cemile’nin bu ayrılığı kabul etmeye niyetleri yoktur ve onları yeniden barıştırmak isterler. Ramazan, Veysel ve Cemile Dilek ile Taner’i bir araya getirmek için bir plan yapar. Bu plan ile ikili romantik bir ortamda yeniden karşı karşıya gelir. Bu esnada Sefer ise Zahide’yi isteme konusunu Taner’e açar. Zahide’yi istemek için Taner’den müsaade ister. Taner’in bunu onaylaması ile iki tarafta da isteme hazırlıkları başlar. Ancak isteme günü geldiğinde herkesi bekleyen bir sürpriz vardır.

Gönül Dağı Dizisi 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Gönül Dağı dizisinin ekrana gelen son bölümünde yaşananlardan sonra Dilek ile Taner’in barışıp barışmayacağı, Sefer ve Zahide’nin başına gelecekler merak konusu oldu. Dizinin macera dolu yeni bölüm fragmanları da yayınlandı. Gönül Dağı dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.