Survivor 11 Bölüm Survivor dokunulmazlık oyununu kazananı belli mi? 21 Ocak Survivor ödül oyununu kim kazandı?

TV8 ekranlarının sevilen programı Survivor mücadele dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu yaptığı programda her bölüm heyecan dolu anlar ve rekabet dolu oyunlar ekrana geliyor. İlgi ile takip edilen program her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar akşamları yayınlanıyor.

Survivor 2021 11. Bölüm 23 Ocak TV8 İzle! TIKLAYINIZ.

Üçüncü sezonu ile izleyenlerin karşısına çıkan Survivor Türkiye yarışmasında, bu sezon yine ünlüler ve gönüllüler takımları karşı karşıya geliyor. Dokunulmazlık, ödül ve sembol oyunlarının oynandığı Survivor’da her bölüm rekabet dolu oyunlar oynanıyor. Program ilgi ile takip ediliyor.

Survivor Türkiye 21 Ocakta Neler Oldu, Takım Kaptanları Kim Oldu?

Survivor Türkiye programının son bölümü 21 ocak günü ekrana geldi. Takım kaptanlarının seçildiği 21 ocak bölümünde Anlat Bakanlım oyunu da oynandı. Rekabet dolu geçen bölümde Cemal Hünal’ın diskalifiye olması ise izleyenleri üzdü. Programın yayınlanan son bölümü yine ilgi ile izlendi.

Survivor Türkiye programının 21 ocak bölümünde yeni haftanın takım kaptanları seçildi. ünlüler takımının kaptanı Barış olurken, gönüllüler takımının kaptanı ise Reşat seçildi. Kaptanların seçilmesinin ardından takımlar ödül oyunu için karşı karşıya geldiler. Ödül oyununun poğaça olduğu yarışmada parkurda kıyasıya rekabet yaşandı. Ödül oyununu kazanan takım ise gönüllüler oldu. Programın diğer yarışması Anlat Bakalım da ise keyifli dakikalar ekrana geldi. Turta ve kurabiye için oynanan eğlenceli oyunu da gönüllüler takımı kazandı. Gönüllüler takımının oyunları kazanıp keyifli olduğu 21 ocak programında tüm yarışmacıları üzecek bir haber de Acun Ilıcalı’dan geldi. Ilıcalı sakatlanan Cemal Hünal’ın yarışmadan diskalifiye edildiğini ve adaya veda edeceğini açıkladı. Yarışmanın iddialı isimlerinden olan Cemal Hünal’ın vedası herkesi üzdü.

Survivor Türkiye Yeni Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Survivor Türkiye programının merakla beklenen yeni bölümü bu akşam ekrana gelecek. Tanıtım filmlerinde rekabet dolu anların görüldüğü yeni bölümde dokunulmazlık oyununu kimin kazanacağı merak ediliyor. Heyecan dolu anların ekrana geleceği yarışma bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.