Arıza Dizisi 19. Bölüm Full İzle! 24 Ocak 2021 Arıza Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Show TV ekranlarının başarılı yapımı Arıza aksiyon dolu bölümleri ile her hafta ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile izlenen Arıza dizisinde yaşanacaklar her hafta merakla bekleniyor. Yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen yapım pazar akşamları saat 20.00’da Show TV’de ekrana geliyor.

Show TV 19. Bölüm 23 Ocak Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın yer aldığı Arıza dizisinde sıradan bir taksici olan Ali Rıza’nın kız kardeşinin ölümü ile suç dünyasına girmesi ve bu dünyayı yok emek için verdiği mücadele anlatılıyor. Heyecan dolu bölümleri ve aksiyon dolu sahneleri ile ilgi çeken yapım her hafta izleyenlerden beğeni topluyor.

Arıza Dizisi 18. Bölümde Neler Yaşandı?

Yeni sezonun başarılı yapımlarından Arıza geçen hafta 18. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile izlenen yapımın son bölümünde yaşanan gelişmeler heyecanı zirveye taşıdı. Ali Rıza’nın intikam peşinde koştuğu 18. bölümde konsorsiyumda ise dengeler değişmeye başlar. Dizi son bölümü ile yine izleyenlerin beğenisi topladı.

Arıza dizisinin ekrana gelen son bölümünde Haşmet ihtiyar ile yaptığı anlaşmaya sadık kalır ve bir süre için ateşkes ilan eder. Bu sırada Ali Rıza kendi hayatını ortaya koyarak Halide’yi kurtarmayı başarır. Halide Ali Rıza’ya kavuşmanın sevinci içindeyken, Ali Rıza ise intikam planları yapmaya başlar. Ali Rıza intikam almak için Ahmet ve Erol’un peşine düşer. Bu sırada ölen Fatih ise son yolculuğuna uğurlanır. Herkes Fatih’in cenazesine katılır. İhtiyar konsorsiyumda yeni dönem için aldığı kararları açıklar. Bu kararlar herkesi şaşırtırken, dengeler de birden değişmeye başlar.

Arıza Dizisi 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Arıza dizisinin ekrana gelen son bölümü ile heyecan zirveye yükseldi. Konsorsiyumda dengelerin değişmesi ile yaşanacakların merakla beklendiği yapımın yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Heyecan ve aksiyon dolu sahnelerin dikkat çektiği yeni bölüm fragmanından sonra yeni bölüm heyecanı başladı. Dizi 19. yeni bölümü ile yarın akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.