Menajerimi Ara 22. Bölüm Full İzle Star TV! 24 Ocak 2021 Menajerimi Ara Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında gösterilen Menajerimi Ara dizisi her hafta yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümü ile büyük yankı uyandıran yapım her hafta sosyal medyada gündem oluyor. Yeni bölümleri merakla beklenen Menajerimi Ara dizisi, pazar akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Menajerimi Ara 24 Ocak 2021 22. Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Star TV ekranlarının en çok izlenen yapımlarından Menajerimi Ara’nın başrollerinde Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ayşenil Şamlıoğlu, Deniz Can Aktaş ve Ahsen Eroğlu yer alıyor. Bir menajerlik ajansında çalışan 4 menajerin işlerinin ve hayatlarının anlatıldığı yapım ilgi ile takip ediliyor. Heyecan dolu ve renkli bölümleri ile beğeni toplayan yapıma çok sayıda ünlü oyuncu da konuk oluyor.

Menajerimi Ara Dizisi 21. Bölümde Neler Yaşandı?

STAR TV ekranlarının sevilen dizisi Menajerimi Ara geçen hafta 21. bölümü ile ekrana geldi. Kıraç’ın yüzleştiği gerçeklerle baş etmeye çalıştığı son bölümde Serkan ve Feris arasındaki ilişkinin boyutu değişmeye başlar. Barış ve Dicle için ise beklenmedik sürprizler yaşanmaya başlar.

Menajerimi Ara dizisinin son bölümünde Serkan’ın genç menajerlik sonucunu açıklaması herkesi şaşırtır, Dicle’nin yeni menajeri olması ile dengeler değişirken Kıraç ise Beren’i bulmak için Mayda ile bir araya gelir. Serkan ve Feris bir yönetmen oyuncu krizi yüzünden karşı karşıya gelirken, Çınar’ın oyuncu adayı ile ilgili sorunlar yaşanır. Dicle ve Çınar bu sorunu çözmeye çalışırken, Kıraç ise Serkan hakkında araştırma yapmaya başlar. Serkan’ın Feris’e ortaklık teklifi ise Feris’i çok şaşırtır. Bu sırada bir türlü görüşemeyen Barış ve Dicle sonunda baş başa kalır ancak ikilinin başına gelen beklenmedik sürpriz ilişkilerini tehlikeye atar.

Menajerimi Ara Dizisi 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Menajerimi Ara dizisinin geçen hafta ekrana gelen bölümünün ardından heyecanla beklenen 22. bölüm fragmanları yayınlandı. Barış’ın başının belada olmasının dikkat çektiği fragmanda Peride’nin ajanstan kovulma ihtimali de şaşkınlık yarattı. Menajerimi Ara dizisi yeni bölümü ile yarın akşam saat 20.00’da Star TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.