Hercai Dizisi 56. Bölüm Full İzle! 24 Ocak 2021 Hercai Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Hercai heyecan dolu bölümleri ile yayın hayatına devam ediyor. Ekrana gelen ilk bölümü ile dikkatleri üzerine çeken yapım izleyenlerden tam not almayı başarıyor. Çarpıcı senaryosu ve anlatımı ile beğeni toplayan dizinin merakla beklenen yeni bölümleri her hafta pazar akşamları saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Hercai 24 Ocak 2021 56. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda da yayın hayatına başarılı şekilde devam eden Hercai dizisinin başrollerinde Akın Akınözü ve Ebru Şahin rol alıyor. Ayda Aksel, Serhat Tutumluer gibi başarılı isimlerin de yer aldığı yapımda intikamdan doğan bir aşk hikayesi anlatılıyor. Hercai dizisinde iki düşman ailenin çocukları olan Miran ve Reyyan arasında başlayan beklenmedik bir aşk ve verdikleri mücadele ekrana geliyor. Dizinin yeni bölümleri merakla takip ediliyor.

Hercai Dizisi 55. Bölümde Neler Yaşandı?

Pazar akşamlarının sevilen dizisi Hercai geçen hafta 55. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Miran’ın annesi ile ilgili gerçekleri öğrenmesi Azize’yi zor duruma düşürürken, düşmanının yıkılışını izleyen Füsun ise beklenmedik bir haber ile sarsılır. Dizinin son bölümünde heyecan yine zirveye çıktı.

Hercai dizisinin geçen hafta ekrana gelen bölümünde Dilşah’ın başına hiçbir şey gelmeden konağa gelmesi şaşkınlık yaratır. Herkes bu olayın şoku içindeyken Miran ise annesinin yaşadığı gerçeği karşısında ne yapacağını bilemez. Öğrendikleri karşısında çok öfkelenen Miran, Azize’den annesinin ve geçmişinin hesabını sormaya kararlıdır. Bu sırada yaptıklarından büyük bir pişmanlık duyan Azize ise kendi cezasını kendi vermeye karar verir. Azize bu beklenmedik hamleyi gerçekleştirirken, Zehra ise Dilşah’ın gelişi ile travma yaşar. Tüm bunların içinde Miran’a destek olmaya çalışan Reyyan ise Azize’ye bir teklif götürür. Azize’nin düştüğü durum karşısında çok mutlu olan Füsun, aldığı bir haber ile yıkılır.

Hercai Dizisi 56. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Hercai dizisinin geçen hafta ekrana gelen bölümünün ardından yapımda yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizinin yayınlanan 56. bölüm fragmanında Füsun’un intikam almak için Miran’ı öldürmeye çalışması dikkat çekti. Dizi yeni bölümü ile yarın akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.