Tozkoparan İskender 5. Bölüm Full İzle! 24 Ocak 2021 Tozkoparan İskender Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

TRT1 ekranlarının yeni çocuk dizisi Tozkoparan İskender geçtiğimiz haftalarda yayın hayatına başladı. Bir süper kahraman hikayesinin anlatıldığı yapım özellikle küçük yaş gruplarından büyük beğeni topladı. İlk bölümü ile dikkatleri üzerine çeken Tozkoparan İskender her hafta pazar günleri saat 17.00;’da ekrana geliyor.

Tozkoparan İskender 5. Bölüm 23 Ocak 2021 TRT1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun en farklı yapımlarından biri olan Tozkoparan İskender’in başrollerinde Mert Erdoğdu, Deniz Erayvaz, Ülkü Hilal Çiftçi gibi birçok çocuk oyuncu yer alıyor. Çocuk dizisi olarak ekrana gelen yapımda 12 yaşında olmasına rağmen olağanüstü yeteneklere sahip olan İskender’in günümüze gelmesi anlatılıyor. 2020 yılından yaşadığı dönem dönmesi gereken İskender, bunu başaramazsa tarihin seyri değişir. İskender’in yaşadığı döneme dönmesi için mücadele ettiği yapımda eğlenceli ve heyecanlı bir anlatım izleyenleri bekliyor.

Tozkoparan İskender 4. Bölümde Neler Yaşandı?

Yeni sezonun çarpıcı projelerinden Tozkoparan İskender geçen hafta 4. bölümü ile ekrana geldi. Yayınlanan son bölümünde Salih ve Fikri, İskender’in okula gitme soruna yardımcı olmaya çalışırken, Kasırga ise okuldaki imajını düzeltmek için yeni bir plan hazırlar. Dizinin son bölümü yine büyük beğeni topladı.

Tozkoparan İskender’in ekrana gelen son bölümünde Mavi Ay sonunda İskender, Salih ve Fikri ile karşı karşıya gelir. Henüz yaşadıklarının etkisinden çıkamayan Mavi Ay, Taygu Koleji’nin müdürü Rafet Pala tarafından sıkıştırılır. Rafet Pala İskender’in okula gitmediğini öğrenince, okula başlamazsa Salih’i polise şikayet edeceğini söyler. Salih’i korumak için okula gidecek olan İskender alışık olmadığı bu durum karşısında zorlanır. Asya ve Arda ise ona yardımcı olmaya çalışır. Bu sırada okuldaki imajı yerle bir olan Kasırga ise yeniden eski imajına kavuşmak için bir plan yapar. Bu sırada Makbule’nın oğlu Cihandir kılığında dolaşan Giovanni ise Rüya ile tanışır. Rüya durumdan şüphelense de ne olduğunu anlayamaz.

Tozkoparan İskender Dizisi 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Tozkoparan İskender dizisinin ekrana gelen son bölümünün ardından İskender’in okula uyum sağlayıp sağlayamayacağı merak konusu oldu. Giovanni’nin sırrının da ortaya çıkmasının beklediği dizi yeni bölümü ile yarın saat 17.00’da TRT1’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.