Doya Doya Moda 25 Ocak 2021 Full İzle! Doya Doya Moda 141. Bölüm kim elendi, gününün birincisi kim oldu?

TV8 ekranlarının keyifle izlenen Doya Doya Moda programının yeni bölümlerini hakkında bilgi almak isteyenler Google gibi arama motorları üzerinden “Doya Doya Moda 25 Ocak izle, Doya Doya Moda tek parça izle” sorgularını aratıyor. Haberler Ankara olarak bizler de “Doya Doya Moda 25 Ocak izle, Doya Doya Moda tek parça izle” sorgusuna özel bir haber hazırladık. Haberimiz içerisinde “Doya Doya Moda 25 Ocak izle, Doya Doya Moda tek parça izle” sorgusu hakkında tüm detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Doya Doya Moda Tamamı Tek Parça 25 Ocak 2021 TV8 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

TV8 ekranlarının sevilen büyük beden yarışma programı Doya Doya Moda, eğlence ve heyecan dolu yeni haftayı karşılamaya hazırlanıyor. Hafta içi her gün saat 13.00’de izleyici ile buluşan yarışma programı; Gülşah Saraçoğlu, Seray Sever, Uğurkan Erez ve Ivana Sert jüriliğinde şıklık yarışını başlatıyor. Geride bırakılan eleme heyecanı sonrasında yayına gelen Doya Doya Moda 25 Ocak 2021 Pazartesi bölümünü haberimizden izleyebilirsiniz.

Doya Doya Moda Önceki Bölüm Ne Oldu?

Doya Doya Moda’nın 140. bölümünde günün konsepti, “300. Bölüm Galasına Gidiyorlar” oldu. Yarışmacılara 600 TL bütçe ile Pendik’te alışveriş yapmaları istendi.

Doya Doya Moda 22 Ocak 2021 Kızların Finalde Aldığı Puanlar

Rabia 33 puan

Ayşegül 31 puan

Birben 26 puan

Ceren 25 puan

Özde 24 puan

Bahar 21 puan

Aysu 20 puan

Doya Doya Moda 22 Ocak 2021 Erkeklerin Finalde Aldığı Puanlar

Erhan 39 puan

Emre 36 puan

Ufuk 32 puan

Batıcan 31 puan

Mehmet 29

Emre 21 puan

Alper DİSKALİFİYE

Doya Doya Moda Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Doya Doya Moda’da bu hafta kızlardan Rabia birinci olarak altın kolyeyi boynuna taktı. Erkeklerin birincisi ise bu hafta Erhan oldu.

Doya Doya Moda Bu Hafta Kim Elendi?

Doya Doya Moda’da kızlardan Aysu, bu haftanın elenen ismi oldu. Erkeklerden ise Alper bu hafta elenerek Doya Doya Moda’ya veda etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.