Uyanış: Büyük Selçuklu 18. Bölüm Full İzle TRT1! 25 Ocak 2021 Uyanış: Büyük Selçuklu 17. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen Uyanış Büyük Selçuklu dizisi her hafta aksiyon ve heyecan dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümü ile büyük yankı uyandıran yapımda yaşanacaklar merakla bekleniyor. Her hafta reyting rekorları kıran Uyanış Büyük Selçuklu dizisi sosyal medyada da en çok konuşulan yapımlar arasında yer alıyor. Dizi pazartesi akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Uyanış: Büyük Selçuklu 18. Bölüm 25 Ocak 2021 TRT1 İzle! TIKLAYINIZ.

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Hatice Şendil, Leyla Lydia Tuğutlu, Ekin Koç ve Sevda Erginci gibi başarılı isimlerin yer aldığı Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Selçuklu Devleti’nin başına Melikşah’ın geçmesinden sonra yaşananlar ve verilen mücadeleler anlatılıyor.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 17. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının reyting rekortmeni yapımı Uyanış Büyük Selçuklu geçen hafta 17. bölümü ile ekrana geldi. Yayınlanan son bölümü ile yine büyük beğeni toplayan dizide evliliğin kıyısına gelen Turna’nın ne yapacağı merak konusu oldu. Sencer ve Nizamilmülk’ün de Selçuklu’yu korumak için yeni mücadelelere başladığı 17. bölüm ilgi ile izlendi.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin ekrana gelen son bölümünde Faysal Selçuklu’nun üzerinde kurduğu baskıdan kurtulabilmek ve kirli işlerini meşrulaştırmak için Turna ile evlenmek ister. Bu evlilik isteği karşısında şok olan Turna ise nasıl kurtulacağını bilemez. Bu sırada Sencer’den intikam almak için Başulu’yu derin yaralayan Markus ise kaçmaya başlar. Yaptığının bedeli ödetmek isteyen Sencer ise yeniden Markus’un peşine düşer. Bu sırada sarayda casus olduğunu anlayan ve Hasan Sabbah’tan şüphelenip gerçekleri ortaya çıkaran Nizamülmülk ise yeni planlar içine girer. Hasan Sabbah ise düştüğü durumdan nasıl kurtulacağının planlarını yapmaya başlar.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin ekrana gelen son bölümünün ardından Sencer’in Faysal ile Markus arasındaki ilişkiyi çözüp çözemeyeceği merak konusu oldu. Yayınlanan son bölüm ile heyecanın doruğa çıktığı yapımın yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Dizi bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.