Yasak Elma Dizisi 95. Bölüm Full İzle FOX TV! 25 Ocak 2021 Yasak Elma 94. Bölüm Tek Parça Youtube İzle

Üçüncü sezonu ile izleyenleri ile buluşan Yasak Elma dizisi yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Heyecan ve entrika dolu bölümleri ile izleyenlerden tam not alan yapım her bölümü ile sosyal medyada gündem oluyor. İlk bölümünden bu yana ilgi ile izlenen dizi her bölümü ile seyirciyi ekrana kilitliyor. Yasak Elma dizisi her hafta pazartesi akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Yasak Elma 95. Bölüm 25 Ocak 2021 FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade’nin yer aldığı Yasak Elma dizisine yeni sezonda Berk Oktay ve Erdal Özyağcılar’ın ardından Nilperi Şahinkaya da dahil oldu. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken yapımda güç ve aşk için mücadele eden üç kadının entrika dolu hayatları anlatılıyor.

Yasak Elma Dizisi 94. Bölümde Neler Yaşandı?

FOX TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Yasak Elma geçen hafta 94. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümde Ender, Şahika ve Yıldız arasındaki mücadele devam ederken, Yıldız ve Çağatay’ın ilişkisinde ise yeni sorunlar ortaya çıkmaya başlar. Dizinin son bölümü yine büyük beğeni topladı.

Yasak Elma dizisinin geçen hafta ekrana gelen bölümünde Şahika ve Ender’in işbirliği yapması herkesin hayatını zorlaştırmaya başlar. İkili yaptığı işbirliği ile ilk olarak Yıldız’ın hayatını mahvetmeye kara verir. Şahika ve Ender’in kendisine oynadıkları oyuna çok sinirlenen Yıldız ise bunun altında kalmak istemez. Yıldız’ın karşı hamle için harekete geçmesi ise Çağatay ile aralarında sorun yaratmaya başlar. Çağatay Yıldız’ın sürekli yeni bir olaya karışmasından rahatsız olmaya başlar. Bu sırada Ender ve Şahika ise yeni hedeflerine odaklanırlar. İkili Hasan Ali’yi alt etmek için bir plan yapar ve bu planda da Cansu’yu kullanmaya başlar.

Yasak Elma Dizisi 95. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yasak Elma dizisinin heyecan dolu son bölümünün ardından yaşanacaklar merak konusu oldu. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında heyecanlı sahnelerin dikkat çektiği yapım 95. bölümü ile bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarında yer alacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.