Maraşlı Dizisi 3. Bölüm Full İzle! 25 Ocak 2021 Maraşlı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonda ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan Maraşlı dizisi geçen hafta 2. bölümü ile ekrana geldi. İlk bölümü ile büyük yankı uyandıran yapım izleyenlerin takdirini kazanmayı başardı. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana sosyal medyada da en çok konuşulan yapımlardan biri olmayı başaran Maraşlı dizisi Büyük beğeni topladı. Yapım her hafta pazartesi günleri saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Maraşlı 3. Bölüm 25 Ocak 2021 ATV İzle! Tıklayınız.

Başrollerinde Burak Deniz ve Alina Boz’un yer aldığı Maraşlı dizisinin kadrosunda Melis İşiten, Serkan Kılıç, Rojda Demirer gibi başarılı isimler de yer alıyor. Eski asker olan Maraşlı ile Mahur’un beklenmedik şekilde kesişen yollarının bir serüvene dönme hikayesinin anlatıldığı yapım şimdiden sezonun en iddialı dizileri arasında gösteriliyor.

Maraşlı Dizisi 2. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının yeni dizisi Maraşlı geçen hafta 2. bölümü ile ekrana geldi. İlk bölümü ile hem heyecan yaratan hem de izleyenlerin kafasında birçok soru işareti oluşturan dizinin ikinci bölümü de ilgi ile izlendi. Mahur ve Maraşlı arasında yakınlaşmanın başladığı 2. bölüm büyük beğeni topladı.

Maraşlı dizisinin geçen hafta ekrana gelen 2. bölümünde Türel ailesinin kızının başına gelenlerden sorumlu olduğuna inanan Maraşlı, Mahur’u koruma görevine geri döner ve sabırlı olup kızını bu hale getirenlerden hesabını sormanın planını yapar. Bu sırada ikinci suikast girişiminden haberi olmayan Mahur ise Maraşlı’nın geri dönmesine karşı çıkar ve onu yıldırmak için plan yapmaya başlar. Ancak işler planlandığı gibi gitmez ve Mahur Maraşlı’dan kurtulamaz. Bu sırada fotoğrafların ortaya çıkması ise Savaş yakalanır. Ancak bu işlerin daha da karmaşık bir hal almasına neden olur.

Maraşlı Dizisi 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Maraşlı dizisinin geçen hafta ekrana gelen bölümünün nefes kesen final sahnesinin ardından heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Maraşlı’nın Mahur’u kaçırmasının dikkat çektiği 3. bölüm fragmanında heyecan dolu sahneler izleyenlerin merakını arttırdı. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.