Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Tamamı Tek Parça 26 Ocak 2021 Salı Show TV Canlı İzle!

SHOW TV’nin sevilen programı Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme’nin yeni bölümleri hakkında bilgi almak isteyenler “Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 26 Ocak izle, Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme tek parça izle” sorgularını Google gibi arama motorlarından aratarak “Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 26 Ocak izle” sorgusuna cevap bulabilir. Haberimiz içerisinde “Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 26 Ocak izle, Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme tek parça izle” sorgusu hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Tamamı Tek Parça 26 Ocak 2021 SHOW TV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Show TV ekranlarında hafta içi her gün saat 15.15’te izleyici ile buluşan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, ekrana gelen her bölümü ile ses getirmeyi başarıyor. Didem Arslan Yılmaz’ın sunumu ile Türkiye’nin en yeni reality programı ekranlarda yerini almaya hazırlanırken, devam eden Sahte Gelin vakası büyük ses getirmeye devam ediyor. Her geçen gün ortaya çıkan yeni bilgi, belge ve tanıkların aydınlığa kavuştuğu olayla ilgili son dakika gelişmelerin yer aldığı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 26 Ocak Salı bölümünü haberimizden izleyebilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz’la Önceki Bölüm Ne Oldu, 114. Son Bölümde Neler Konuşuldu?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme dün yayınlanan 114. son bölümünde, Sahte Gelin mağduru ile sayısının, listeye yeni eklenen 3 ille birlikte 34 ile yükseldiği açıklandı. 3 milyon 909 bin liranın dolandırıldığı vakada, sahte gelinin çayına uyku ilacı attığı Erzincanlı damat ilk kez stüdyoya geldi. Serkan ile sahte gelin vakasını birleştiren ikinci yeni ifade daha gündeme gelirken, Hasan Tatlıcı stüdyoda Serkan Yıldırım ile yüzleşti.

Suçlamaların hedefi haline gelen Derya ilk kez stüdyoya katılırken, Yüksel kendisinin çete lideri olmadığını iddia etti. Yüksel’e göre çeteyi tek başına Derya kurdu. Derya ise hakkındaki tüm iddiaları katıldığı yayınla yanıtlarken, Sahte Gelin vakası ile ilgili merak edilen pek çok nokta açığa kavuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.