Zuhal Topal'la Sofrada 527. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 26 Ocak 2021 Günün Puan Durumu Ne Oldu?

Üçüncü sezonu ile FOX TV ekranlarında yayın hayatına devam eden Zuhal Topal’la Sofrada program yayınlanan her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Rekabet ve eğlence dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana çeken yapımda her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor. Renkli yarışmacıları ile dikkat çeken yemek yarışması hafta içi hergün saat 16.00’da ekrana geliyor.

Zuhal Topal'la Sofrada 527. Bölüm 26 Ocak 2021 FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen yemek yarışmasında her hafta 5 gelin ve kaynana takım olarak yarışıyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini gösterdikleri yarışmada kaynanalar ise puanlama yapıyor. Haftanın en yüksek puanlarını almayı başaran yarışmacının büyük ödülün sahibi olduğu programda heyecan ise her bölüm artıyor. Yemek yarışmasında Zuhal Topal ve kaynanalardan en yüksek puanı alan yarışmacı 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 25 Ocak Yarışmacısı Kimdir, Kaç Puan Aldı?

Ekranların en çok izlenen gündüz kuşağı programı Zuhal Topal’la Sofrada dün yeni haftanın ilk bölümü ile ekrana geldi. Bu hafta yarışacak gelinlerin tanıtıldığı ilk programda heyecan dolu dakikalar ekrana geldi. Programın sıkı takipçileri bu hafta yarışacak gelinlerden kimin birinci olacağını şimdiden merak ediyor.

Zuhal Topal’la Sofrada programının dün başlayan 25 29 ocak haftasının ilk yarışmacısı Bahar Nigar oldu. Kalabalık menüsü ile büyük ödülün sahibi olmak için kıyasıya yarışan Bahar hanım günün sonunda kaynanalardan toplan 17 puan almayı başardı. Bahar hanım ve kaynanası Gülay hanımın yarıştığı ilk günün ardından diğer yarışmacıların performansları ise merak konusu oldu.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 26 Ocak Yarışmacısı Kim Olacak, Puanı Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programı yeni haftanın ikinci bölümü ile bugün ekrana gelecek. Yayınlanacak yeni bölümde yarışacak isim ise henüz belli değil. Programın sıkı takipçileri ise ikinci gün puan durumunu merakla bekliyor. 26 ocak yarışmacısı ve puan durumu belli olduktan sonra haberimizden öğrenebilirsiniz. Zuhal Topal’la Sofrada programı bugün saat 16.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.