Survivor 2021 Tek Parça İzle! 26 Ocak 2021 Cumartesi Survivor 14. Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni programı Survivor Türkiye yeni sezonu ile izleyenleri ile buluşmaya devam ediyor. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı programda heyecan dolu ve eğlenceli anlar ekrana geliyor. Türkiye’nin fenomen yarışmalarından Survivor yeni sezonda da ilgi ile izleniyor. Program her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri saat 20.00’da ekrana geliyor.

Survivor 2021 14. Bölüm Tv8 İzle! TIKLAYINIZ.

Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu yaptığı Survivor Türkiye programında ünlüler ve gönüllüler takımları adada hayatta kalmak için kıyasıya mücadele ediyor. Her hafta dokunulmazlık, ödül ve sembol oyunlarının oynandığı programda salı günleri 1 kişi adaya veda ediyor. Takım kaptanlarının ve eleme adaylarının SMS yolu ile belli olduğu programda heyecan her hafta zirveye çıkıyor.

Survivor Türkiye 25 Ocak Bölümünde Neler Yaşandı, Ödül Oyununu Kim Kazandı?

TV8 ekranlarının fenomen programı Survivor Türkiye son bölümü ile dün ekrana geldi. Dün yayınlanan bölümde avantaj, ödül ve sembol oyunları oynandı. İki takımın kıyasıya mücadele ettiği 25 ocak bölümünde eğlenceli anlar da yaşandı.

Survivor Türkiye’de oynanacak ödül oyunu öncesinde seçim yapacak takımı belirlemek için avantaj oyunu oynandı. Her iki takımdan 4 erkek ve 4 kadın yarışmacı parkurda yerini aldı. Ünlüler takımında erkeklerin ve gönüllüler takımında ise kadınların kazandığı ilk  turun ardından birebir atışlara geçildi ve avantaj oyununun kazananı İsmail, avantajı ünlüler takımına getirdi. Avantaj sahibi olan takım belirlendikten sonra ödül oyununa geçildi. Ödül oyunu öncesinde 4 tane tavuk bagetin ödül yemeği olduğu açıklandı. Kıyasıya geçen ödül oyununu 10-5 skor ile gönüllüler takımı kazandı. Ödül oyununun ardından ise performans oyunu ekrana geldi. Performans oyununda gönüllülerden Poyraz ve ünlülerden de Sergen finale kaldı. Finalde Sergen Poyraz’ı yendi ve ikinci kez sembol ödülünü kazandı.

Survivor Türkiye 26 Ocak Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Survivor Türkiye programının heyecan dolu yeni bölümü bu akşam ekrana gelecek. Bu hafta adaya veda edecek ismin belli olacağı 26 ocak bölümü saat 20.00’da TV8’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.