Masumlar Apartmanı Dizisi 19. Bölüm Full İzle! 26 Ocak 2021 Masumlar Apartmanı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonun en iddialı yapımlarından Masumlar Apartmanı her hafta yeni bölümleri ile ekrana geliyor. İlgi ile izlenen yapımda her hafta yaşanacaklar merakla bekleniyor. Psikolojik derinlik sahibi hikayesi ile ilgi çeken yapım sosyal medyanın en çok konuşulan yapımları arasında yer alıyor. Masumlar Apartmanı dizisi her hafta salı günleri saat 20.00’da ekrana geliyor.

Masumlar Apartmanı 19. Bölüm TRT1 İzle! TIKLAYINIZ.

Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Ezgi Mola gibi isimlerinde yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisi Gülseren Budayıcıoğlu’nın Madalyonun İçi romanından uyarlandı ve gerçek bir yaşam hikayesini anlatıyor. Anneleri yüzünden psikolojik problemleri olan 4 kardeşin İnci ile tanışmaları ve iyileşme hikayeleri anlatılıyor.

Masumlar Apartmanı Dizisi 18. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının en iddialı yapımları arasında yer alan Masumlar Apartmanı geçen hafta 18. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Han ve Safiye için işler dibe doğru gitmeye başlar. İkisi de büyük bir yıkıntı içindeyken Gülben ise onlara yardım etmek için kolları sıvar. Dizi son bölümü ile yine büyük beğeni topladı.

Masumlar Apartmanı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Han İnci’nin gidişi ile yıkılır. İnci’yi bulmak için her kapıyı çalsa da sonuç başarısız olur ve ona ulaşamaz. Han terk edilme travması ile dibe çöker ve kendinden hiç beklemediği şeyler yapmaya başlar. Bu sırada Naci ve Gülru’nun evlenmiş olduğu gerçeği işe baş etmeye çalışan Safiye ise en yakın arkadaşı ve Naci’den gelen bu ihanet karşısında iyice içine kapanır. Naci’nin ölmek üzere olduğunu öğrenen Gülru ise bununla mücadele etmeye karar verir. Gülben Han ve Safiye’nin durumu için çok üzülür ve onlara yardım etmek için çabalamaya karar verir.

Masumlar Apartmanı Dizisi 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Masumlar Apartmanı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Han ve İnci’nin gergin dakikalar yaşamasının dikkat çektiği fragmanda İnci’nin Han’ın evine girmesi ise izleyenleri şaşırttı. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TRT1’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.