Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Tamamı Tek Parça 27 Ocak 2021 Çarşamba Show Tv Canlı izle!

Türkiye’de hiçbir olayın gizli kalmadığı Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programının yeni bölümlerini izlemek isteyenler “Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 27 Ocak izle, Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme tek parça izle” sorgularını arama motorlarından aratarak “Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 27 Ocak izle” sorgusuna cevap arıyor. Haberimiz içerisinde “Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 27 Ocak izle, Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme tek parça izle” sorgusu hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Tamamı Tek Parça 27 Ocak 2021 SHOW TV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Show TV ekranlarında hafta içi her gün 15.15’Te izleyici ile buluşan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, yine bomba gibi gündemi ile 116. bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Didem Arslan Yılmaz’ın sunumu ile araştırılmaya devam eden “ Sahte Gelin” vakasının giderek çözüme kavuştuğu program, “Sesimi Duyan Yok Mu?” diye seslenenlerin sesi olmayı sürdürüyor. Gerçeklerin gün yüzüne çıkartılmaya devam ettiği çok konuşulacak Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 27 Ocak Çarşamba bölümü haberimizden izleyebilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Dünkü Bölümde Ne Oldu, 115. Son Bölümde Neler Yaşandı?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme dünkü bölümünde sahte gelin Nehir Naz tarafından 61 bin lira dolandırıldığı iddia edilen Ordulu damat ile yüzleşme oldu. Canlı yayına bağlanan isimsiz bir kişi ise Serkan’ın ve Şengül’ün işi birlikte yaptığı iddiasında bulundu. Serkan ise yine bahsi geçen kişiyi tanımadığını iddia etti.

Türkiye haritası yine yeni vakalarla büyürken, vaka görülen il toplamda 35’e yükseldi. Bitlis’in ilave olduğu dolandırılan illerde toplamda 4 milyon 59 bin lira dolandırıldığı ortaya çıktı. Dün ise stüdyoda yeniden bir gözaltı yaşandı. Artvin İl Jandarma Komutanlığı’nın Nehir Naz’ı göz atlına aldığı bilgisi paylaşıldı. Sahte gelinlerin lideri olmakla suçlanan Yüksel ilk kez canlı yayına katıldı ve hakkındaki iddiaları yanıtladı.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.